دلمه پوست سیب زمینی برشته
۴ عدد سیب زمینی سفت و درشت | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۴ قاشق چایخوری نمک | |
پیاز کوهی chive مورب خرد شده برای تزیین | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه ترش مخلوط شده با ۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive خرد شده برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه سالاد جوانه لوبیا : | |
۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
یک عددساقه کرفس، ورقه شده | |
یک عدد پرتقال، پوست کنده و هر پرّه از پوست جدا شده | |
یک عدد سیب قرمز، خرد شده | |
نصف فلفل دلمه قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری جعفری، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
یک قاشق غذاخوری عسل بدون موم | |
یک حبه کوچک سیر، له شده | |
مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا : | |
کنسرو مخلوط لوبیاها، آبکش شده | |
یک عدد پیاز، نصف شده و حلقه شده | |
یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده | |
۲ عدد پیازچه، خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
نمک و فلفل |
1. | پوست سیب زمینی ها را بشویید و دورتا دور آنها را با چنگال سوراخ کنید و تمام سطح شان را به نمک و روغن آغشته نمایید. و در سینی فر قرار دهید. |
2. | سیب زمینی ها را درون فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا نرم ومغزپخت شوند. |
3. | سیب زمینی های پخته و از وسط نصف کنید، گوشتشان را با قاشق بیرون آورید، یک لایه به ضخامت یک سانتیمتر درون پوست باقی بگذارید. آنها را مجدداً درون فر بطوریکه پوست آنها به سمت بالا باشد،به مدت ۱۰ دقیقه خوب برشته کنید. |
4. | مواد اولیه سالاد جوانه لوبیا را در یک کاسه بریزید وخوب با سویا سس، سیر و عسل مخلوط کنید. |
5. | مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا را هم در کاسه ای جداگانه با هم مخلوط کنید. |
6. | خامه ترش و پیاز کوهی chive را نیز در ظرف دیگری مخلوط نمایید. |
7. | پوست سیب زمینی ها را با دو نوع سالاد پُرکرده و آنها را با پیاز کوهی chive مورب خرد شده و سس خامه ترش و سس پیاز کوهی تزیین کنید و سرو نمایید. |
دلمه پوست سیب زمینی برشته
دیدگاهتان را بنویسید