توصیه سر آشپز سیب زمینی در کاغذ
اگر سیب زمینی تازه و ریز در دسترس نداشتید از سیب زمینی بزرگ تر استفاده کرده و آن را به ۲ یا ۴ قاچ تقسیم کنید تا مغزپخت شوند.
۱۶ عدد سیب زمینی تازه و ریز | |
یک عدد هویج، خلال شده | |
یک عدد پیاز رازیانه،حلقه شده | |
۷۵ گرم لوبیا سبز | |
۱۶ قاشق غذاخوری آب انگور | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، خلال شده | |
۴ شاخه رزماری (اکلیل کوهی) | |
نمک و فلفل | |
شاخه رزماری برای تزیین |
1. | کاغذ روغنی را به ۴ قسمت مربع شکل تقسیم کنید. اضلاع این مربع ها باید در حدود ۲۵سانتیمتر باشند. |
2. | سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید و وسط کاغذها قرار دهید. |
3. | لبه ی کاغذها را بگیرید، بپیچانید و مچاله کنید تا روی سبزیجات را بپوشانند ولی سر آنها را محکم نکنید. |
4. | سبزیجات کاغذ پیچ شده را روی سینی نیمه گود مخصوص فر قرار دهید و روی هر کدام از آنها ۴ قاشق غذاخوری آب انگور بریزید.برگ رزماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. |
5. | سرِ بسته ها را خوب سفت کنید تا باز نشوند. مواد را در فری که ازقبل گرم کرده اید، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه داخل فر بگذارید تا سبزیجات نرم و ترد شوند. |
6. | هر بسته را در یک ظرف جداگانه بگذارید و روی آن را با یک شاخه رزماری تزیین کنید. |
7. | برای لذت بیشتر از عطر غذا وسبزیجات، بسته ها را سر میز و هنگام سرو باز کنید. |
توصیه سر آشپز سیب زمینی در کاغذ
اگر سیب زمینی تازه و ریز در دسترس نداشتید از سیب زمینی بزرگ تر استفاده کرده و آن را به ۲ یا ۴ قاچ تقسیم کنید تا مغزپخت شوند.
دیدگاهتان را بنویسید