مواد لازم و ترکیبات

۱۶ عدد سیب زمینی تازه و ریز
یک عدد هویج، خلال شده
یک عدد پیاز رازیانه،حلقه شده
۷۵ گرم لوبیا سبز
۱۶ قاشق غذاخوری آب انگور
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، خلال شده
۴ شاخه رزماری (اکلیل کوهی)
نمک و فلفل
شاخه رزماری برای تزیین

طرز تهیه

1.کاغذ روغنی را به ۴ قسمت مربع شکل تقسیم کنید. اضلاع این مربع ها باید در حدود ۲۵سانتیمتر باشند.
2.سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید و وسط کاغذها قرار دهید.
3.لبه ی کاغذها را بگیرید، بپیچانید و مچاله کنید تا روی سبزیجات را بپوشانند ولی سر آنها را محکم نکنید.
4.سبزیجات کاغذ پیچ شده را روی سینی نیمه گود مخصوص فر قرار دهید و روی هر کدام از آنها ۴ قاشق غذاخوری آب انگور بریزید.برگ رزماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
5.سرِ بسته ها را خوب سفت کنید تا باز نشوند. مواد را در فری که ازقبل گرم کرده اید، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه داخل فر بگذارید تا سبزیجات نرم و ترد شوند.
6.هر بسته را در یک ظرف جداگانه بگذارید و روی آن را با یک شاخه رزماری تزیین کنید.
7.برای لذت بیشتر از عطر غذا وسبزیجات، بسته ها را سر میز و هنگام سرو باز کنید.

توصیه سر آشپز سیب زمینی در کاغذ

اگر سیب زمینی تازه و ریز در دسترس نداشتید از سیب زمینی بزرگ تر استفاده کرده و آن را به ۲ یا ۴ قاچ تقسیم کنید تا مغزپخت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.