توصیه سر آشپز دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری
برای آشنایی با پنیر کوارک باید به قسمت یخچال فروشگاه ها مراجعه کنید. این پنیر با شیر گاو درست می شود و طعم آن کمی ترش است و ظاهری نرم و سفید دارد.
۴ عدد سیب زمینی درشت | |
۲۲۵ گرم گوشت سینه مرغ بی استخوان و پخته شده | |
۴ عدد پیازچه | |
۲۵۰ گرم پنیر نرم و کم چرب یا پنیرکوارک (نوعی پنیر آلمانی) | |
فلفل |
1. | پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با دستمال کاغذی یا حوله مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
2. | تمام سطح سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید و در فری که از قبل گرم شده حدود ۵۰ دقیقه روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی بپزید تا نرم و ترد شوند. اگر به جای فر از مایکروفر استفاده می کنید از درجه زیاد آن یا قدرت ۱۰۰در صد،به مدت ۱۲تا ۱۵دقیقه استفاده نمایید. |
3. | با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی خرد کرده و پیازچه ها را باریک و ظریف خلال کنید و داخل یک کاسه بریزید. |
4. | پنیر کم چرب یا پنیر کوارک را به مواد داخل کاسه بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
5. | با یک چاقو دو برش عمود برهم روی سیب زمینی ها ایجاد کنید تا کمی از هم باز شوند. سپس با یک قاشق داخل آن را با مرغ، پنیر وپیازچه پر کنید و روی آن فلفل بپاشید. |
6. | غذا را به محض آماده شدن با سالاد کاهو، سالاد فصل یا سالاد مخلوط سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری
برای آشنایی با پنیر کوارک باید به قسمت یخچال فروشگاه ها مراجعه کنید. این پنیر با شیر گاو درست می شود و طعم آن کمی ترش است و ظاهری نرم و سفید دارد.
دیدگاهتان را بنویسید