مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی درشت
۲۲۵ گرم گوشت سینه مرغ بی استخوان و پخته شده
۴ عدد پیازچه
۲۵۰ گرم پنیر نرم و کم چرب یا پنیرکوارک (نوعی پنیر آلمانی)
فلفل

طرز تهیه

1.پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با دستمال کاغذی یا حوله مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.تمام سطح سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید و در فری که از قبل گرم شده حدود ۵۰ دقیقه روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی بپزید تا نرم و ترد شوند. اگر به جای فر از مایکروفر استفاده می کنید از درجه زیاد آن یا قدرت ۱۰۰در صد،به مدت ۱۲تا ۱۵دقیقه استفاده نمایید.
3.با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی خرد کرده و پیازچه ها را باریک و ظریف خلال کنید و داخل یک کاسه بریزید.
4.پنیر کم چرب یا پنیر کوارک را به مواد داخل کاسه بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
5.با یک چاقو دو برش عمود برهم روی سیب زمینی ها ایجاد کنید تا کمی از هم باز شوند. سپس با یک قاشق داخل آن را با مرغ، پنیر وپیازچه پر کنید و روی آن فلفل بپاشید.
6.غذا را به محض آماده شدن با سالاد کاهو، سالاد فصل یا سالاد مخلوط سرو نمایید.

توصیه سر آشپز دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

برای آشنایی با پنیر کوارک باید به قسمت یخچال فروشگاه ها مراجعه کنید. این پنیر با شیر گاو درست می شود و طعم آن کمی ترش است و ظاهری نرم و سفید دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.