مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم قارچ خشک
۲۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری کره، آب شده
۴ قاشق غذاخوری خامه پرچرب
۲۵ گرم پنیر سوئیسی اِمِنتال Emmentalرنده شده
۸ عدد قارچ چتری بزرگ
۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive تازه، خرد شده
نمک و فلفل
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه عصاره سبزیجات
پیازکوهی chive تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.قارچ خشک را در یک کاسه کوچک بریزید. مقداری آب جوش به قارچ ها اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند. سپس کاسه را کنار بگذارید تا خوب خیس بخورند.
2.درهمین فاصله، سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش با کمی نمک بپزید تا نرم و مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا پوره صافی به دست آورید.
3.قارچ های خیس خورده را آبکش کرده،ریزخرد کنید و با پوره سیب زمینی ترکیب نمایید.
4.کره،خامه و پیاز کوهی chive را مخلوط کرده و آن را به مخلوط سیب زمینی وقارچ اضافه کنید وخوب هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
5.ساقه قارچ های چتری را جدا کرده و خرد کنید.سپس با مایه سیب زمینی مخلوط کنید. مواد آماده شده را با قاشق داخل کلاهک قارچ ها بریزید و درآخر، پنیر رنده شده را روی آنها بپاشید.
6.قارچ های پرشده را داخل ظرف نسوز کم عمق بچینید و عصاره سبزیجات را روی آنها بریزید.
7.روی ظرف را بپوشانید و درون فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.سپس درب ظرف را بردارید و ۵ دقیقه دیگرحرارت دهید تا سطح آن کاملاً طلایی شود.
8.پس از پخت، روی قارچ ها را با پیاز کوهی chive تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز دلمه قارچ و سیب زمینی خامه ای

به جای قارچ خشک، از قارچ تازه هم می توانید استفاده کنید و در صورت تمایل، کمی مخلوط مغز خشکبار خرد شده به قارچ اضافه کنید تا وقت خوردن، جویدن مواد سفت غذا را خوشایندتر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.