توصیه سرآشپز دلمه قارچ و سیب زمینی خامه ای
به جای قارچ خشک، از قارچ تازه هم می توانید استفاده کنید و در صورت تمایل، کمی مخلوط مغز خشکبار خرد شده به قارچ اضافه کنید تا وقت خوردن، جویدن مواد سفت غذا را خوشایندتر کند.

| ۲۵ گرم قارچ خشک | |
| ۲۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
| ۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری کره، آب شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری خامه پرچرب | |
| ۲۵ گرم پنیر سوئیسی اِمِنتال Emmentalرنده شده | |
| ۸ عدد قارچ چتری بزرگ | |
| ۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive تازه، خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه عصاره سبزیجات | |
| پیازکوهی chive تازه برای تزیین |
| 1. | قارچ خشک را در یک کاسه کوچک بریزید. مقداری آب جوش به قارچ ها اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند. سپس کاسه را کنار بگذارید تا خوب خیس بخورند. |
| 2. | درهمین فاصله، سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش با کمی نمک بپزید تا نرم و مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا پوره صافی به دست آورید. |
| 3. | قارچ های خیس خورده را آبکش کرده،ریزخرد کنید و با پوره سیب زمینی ترکیب نمایید. |
| 4. | کره،خامه و پیاز کوهی chive را مخلوط کرده و آن را به مخلوط سیب زمینی وقارچ اضافه کنید وخوب هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
| 5. | ساقه قارچ های چتری را جدا کرده و خرد کنید.سپس با مایه سیب زمینی مخلوط کنید. مواد آماده شده را با قاشق داخل کلاهک قارچ ها بریزید و درآخر، پنیر رنده شده را روی آنها بپاشید. |
| 6. | قارچ های پرشده را داخل ظرف نسوز کم عمق بچینید و عصاره سبزیجات را روی آنها بریزید. |
| 7. | روی ظرف را بپوشانید و درون فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.سپس درب ظرف را بردارید و ۵ دقیقه دیگرحرارت دهید تا سطح آن کاملاً طلایی شود. |
| 8. | پس از پخت، روی قارچ ها را با پیاز کوهی chive تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز دلمه قارچ و سیب زمینی خامه ای
به جای قارچ خشک، از قارچ تازه هم می توانید استفاده کنید و در صورت تمایل، کمی مخلوط مغز خشکبار خرد شده به قارچ اضافه کنید تا وقت خوردن، جویدن مواد سفت غذا را خوشایندتر کند.
دیدگاهتان را بنویسید