مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲ عدد قارچ سر باز
۴ عدد پیاز چه خرد شده
۴قاشق چایخوری روغن زیتون
۱۰۰ گرم خرده نان تازه
یک قاشق چایخوری پونه تازه خرد شده
۱۰۰ گرم پنیر چدار رسیده کم چربی

راهنمای پخت

1.قارچها را بشویید و با پارچه مخصوص خشک کردن بطور مناسب خشک کنید . ساقه قارچ ها را جدا کرده و آنها را کاملا خرد کنید
2.ساقه های قارچ و پیازچه های خرد شده را در یک کاسه بزرگ ، که نصف آن روغن است ، مخلوط و سرخ کنید
3.خرده نان و پونه را به قارچها و پیاز ها اضافه و مخلوط کرده و یک گوشه بگذارید
4.در یک کاسه کوچک ، پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. پنیر را به مخلوط خرده نان اضافه و خوب مخلوط کرده و با قاشق ، مخلوط فوق را در کلاه قارچها فرو کنید
5.باقیمانده روغن را قطره قطره روی قارچها بریزید . روی کباب پز روغن زده با زغالهای نیمه گرم برای ۱۰ دقیقه یا تا زمان پخته شدن کباب کنید
6.قارچها را به بشقاب سرو کردن منتقل و فورا تا وقتی داغ است ،میل کنید.

نکته سر آشپز در تهیه دلمه قارچ

برای تنوع ، پنیر را با chorizo sausage خوب خرد شده است.(ابتدا آنرا پوست بکنید.) تخم مرغ جوشیده سفت و ریز ریز شده ،برگ مو خرد شده ، یا گوشت ماهی کولی خرد شده جایگزین کنید. با مقداری نان برشته نوش جان کنید.

گوشت مرغابی با لیمو و زنجبیل باگسی من

گوشت مرغابی با لیمو و زنجبیل 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.