نکته سر آشپز در تهیه دلمه قارچ
برای تنوع ، پنیر را با chorizo sausage خوب خرد شده است.(ابتدا آنرا پوست بکنید.) تخم مرغ جوشیده سفت و ریز ریز شده ،برگ مو خرد شده ، یا گوشت ماهی کولی خرد شده جایگزین کنید. با مقداری نان برشته نوش جان کنید.
۱۲ عدد قارچ سر باز | |
۴ عدد پیاز چه خرد شده | |
۴قاشق چایخوری روغن زیتون | |
۱۰۰ گرم خرده نان تازه | |
یک قاشق چایخوری پونه تازه خرد شده | |
۱۰۰ گرم پنیر چدار رسیده کم چربی |
1. | قارچها را بشویید و با پارچه مخصوص خشک کردن بطور مناسب خشک کنید . ساقه قارچ ها را جدا کرده و آنها را کاملا خرد کنید |
2. | ساقه های قارچ و پیازچه های خرد شده را در یک کاسه بزرگ ، که نصف آن روغن است ، مخلوط و سرخ کنید |
3. | خرده نان و پونه را به قارچها و پیاز ها اضافه و مخلوط کرده و یک گوشه بگذارید |
4. | در یک کاسه کوچک ، پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. پنیر را به مخلوط خرده نان اضافه و خوب مخلوط کرده و با قاشق ، مخلوط فوق را در کلاه قارچها فرو کنید |
5. | باقیمانده روغن را قطره قطره روی قارچها بریزید . روی کباب پز روغن زده با زغالهای نیمه گرم برای ۱۰ دقیقه یا تا زمان پخته شدن کباب کنید |
6. | قارچها را به بشقاب سرو کردن منتقل و فورا تا وقتی داغ است ،میل کنید. |
نکته سر آشپز در تهیه دلمه قارچ
برای تنوع ، پنیر را با chorizo sausage خوب خرد شده است.(ابتدا آنرا پوست بکنید.) تخم مرغ جوشیده سفت و ریز ریز شده ،برگ مو خرد شده ، یا گوشت ماهی کولی خرد شده جایگزین کنید. با مقداری نان برشته نوش جان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید