مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد سیب زمینی بزرگ
۴ قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا روغن معمولی
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
۲حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری زیره
۲ قاشق غذاخوری سس کاری با تندی متوسط یا ملایم
۳۵۰ گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی
۴۰۰ گرم کنسرو لوبیای چشم بلبلی، آبکش شده و شسته شده
۴۰۰ گرم کنسرو لوبیا قرمز، آبکش شده و شسته شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب
۲ قاشق غذاخوری گشنیز یا نعناع تازه ی خرد شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را بشویید و با یک چنگال، روی تمام سطح آنها سوراخ ایجاد کنید. سیب زمینی ها را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت یک ساعت و ۱۵دقیقه بپزید تا خوب پخته شوند.
2.حدود ۲۰ دقیقه قبل از پایان پخت سیب زمینی، مواد داخل آن را آماده کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز را به مدت ۵ دقیقه داخل آن تفت دهید. آن را مرتب هم بزنید و سپس سیر، زردچوبه، دانه زیره و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. توجه داشته باشید که حرارت گاز باید کم باشد.
3.لوبیای چشم بلبلی، لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه فرنگی،آب و نعناع خردشده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. درب قابلمه را ببندید تا به آرامی حدود ۱۰دقیقه بجوشد.
4.وقتی سیب زمینی ها پخت، روی آن، دو برش ضربدری بدهید تا کمی باز شود و گوشت آن را به آرامی با یک چنگال له کنید. مخلوط لوبیا را با یک قاشق داخل سیب زمینی ها بریزید و در ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز دلمه سیب زمینی با لوبیا

شما می توانید سیب زمینی ها را با یک برش عرضی باز کنید و مخلوط لوبیا را درون آن بریزید و اضافه مخلوط را کنار بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.