دلمه سیب زمینی

| ۴ عدد سیب زمینی بزرگ یا ۸ عدد متوسط | |
| پودر پاپریکا یا پودر فلفل قرمز یا سبزی های معطر خرد شده برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه چاشنی مکزیکی : | |
| ۴ عدد کنسرو ذرت شیرین، آبکش شده | |
| نصف فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و خرد شده | |
| یک عدد خیار، ریز خرد شده | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل تند | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه پنیر و پیازکوهی : | |
| ۱۲۵ گرم پنیر نرم و پرچرب | |
| ۱۲۵ گرم پنیر نرم فرانسوی (با قاشق خورده می شود) | |
| ۱۲۵ گرم پنیر بلو چیز، مکعبی خرد شده | |
| یک عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
| ۲ قاشق چایخوری پیاز کوهی، مورب خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه سس تند قارچ : | |
| ۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین | |
| ۲۲۵ گرم قارچ دلمه ای | |
| ۱۵۰ گرم ماست ساده (شیرین نشده) | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۲ قاشق چایخوری سس کاری ملایم | |
| نمک و فلفل |
| 1. | پوست سیب زمینی ها راخوب بشویید و با چنگال روی آنها چند سوراخ ایجاد کنید. آنها را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا نرم و ترد شوند. |
| 2. | برای تهیه چاشنی مکزیکی،نصف ذرت را داخل یک کاسه بریزید و نصف دیگر آن را به مدت ۱۰تا ۱۵ثانیه داخل غذاساز له کنید و با فلفل دلمه ای، خیار و پودر فلفل مخلوط کنید و در آخر، نمک و فلفل بزنید. |
| 3. | برای تهیه مخلوط پنیر و پیازکوهی، ابتدا پنیر نرم پرچرب و پنیر فرانسوی را خوب مخلوط کنید. سپس پنیر بلوچیز،کرفس و پیازچه ها رابه آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. |
| 4. | برای تهیه سس قارچ تند، ابتدا کره را داخل ماهیتابه ای کوچک آب کنید. قارچ را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.آن را از روی حرارت برداشته و ماست، رب گوجه فرنگی و پودر کاری را به آن بیافزایید. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید. |
| 5. | سیب زمینی ها را درون یک فویل بپیچید و در کنار کباب پز گرم نگه دارید و آنها را با ۳ نوع سس و مخلوط از پیش آماده شده،سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید