مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی بزرگ یا ۸ عدد متوسط
پودر پاپریکا یا پودر فلفل قرمز یا سبزی های معطر خرد شده برای تزیین
مواد لازم برای تهیه چاشنی مکزیکی :
۴ عدد کنسرو ذرت شیرین، آبکش شده
نصف فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و خرد شده
یک عدد خیار، ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری پودر فلفل تند
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه پنیر و پیازکوهی :
۱۲۵ گرم پنیر نرم و پرچرب
۱۲۵ گرم پنیر نرم فرانسوی (با قاشق خورده می شود)
۱۲۵ گرم پنیر بلو چیز، مکعبی خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده
۲ قاشق چایخوری پیاز کوهی، مورب خرد شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس تند قارچ :
۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
۲۲۵ گرم قارچ دلمه ای
۱۵۰ گرم ماست ساده (شیرین نشده)
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق چایخوری سس کاری ملایم
نمک و فلفل

طرز تهیه

1. پوست سیب زمینی ها راخوب بشویید و با چنگال روی آنها چند سوراخ ایجاد کنید. آنها را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا نرم و ترد شوند.
2.برای تهیه چاشنی مکزیکی،نصف ذرت را داخل یک کاسه بریزید و نصف دیگر آن را به مدت ۱۰تا ۱۵ثانیه داخل غذاساز له کنید و با فلفل دلمه ای، خیار و پودر فلفل مخلوط کنید و در آخر، نمک و فلفل بزنید.
3.برای تهیه مخلوط پنیر و پیازکوهی، ابتدا پنیر نرم پرچرب و پنیر فرانسوی را خوب مخلوط کنید. سپس پنیر بلوچیز،کرفس و پیازچه ها رابه آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
4.برای تهیه سس قارچ تند، ابتدا کره را داخل ماهیتابه ای کوچک آب کنید. قارچ را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.آن را از روی حرارت برداشته و ماست، رب گوجه فرنگی و پودر کاری را به آن بیافزایید. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید.
5.سیب زمینی ها را درون یک فویل بپیچید و در کنار کباب پز گرم نگه دارید و آنها را با ۳ نوع سس و مخلوط از پیش آماده شده،سرو نمایید.

دلمه سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.