توصیه سر آشپز
پر کردن ماهی با تخم کاج، روش ساده ای است که برای انواع دیگر ماهی ها هم خوب جواب میدهد. از جمله ماهی های خاردار و شاه ماهی قرمز.
۴ عدد ماهی خال خالی بزرگ ، پاک کرده و تمیز | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز کوچک ، با دقت برش داده شده | |
یک قاشق چایخوری دارچین سائیده | |
دو قاشق غذاخوری کشمش | |
دو قاشق غذاخوری تخم کاج ، بو داده | |
هشت عدد برگ مو در آب نمک ، آب کشیده شده | |
نمک و فلفل |
1. | ماهی خال خالی را شسته ، خشک کنید و کنار بگذارید . روغن را در یک تابه کوچک حرارت داده و پیاز را اضافه کنید .آنرا به مدت ۵ دقیقه به ملایمت بپزید تا نرم شود . دارچین سائیده و زنجبیل را هم اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه به پختن ادامه دهید . سپس کشمش و تخم کاج را اضافه کنید . و بعد آنرا از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود . |
2. | یک چهارم برشهای پیاز را همراه مخلوط تخم کاج در درون ماهیها قرار دهید . هر ماهی پر شده را با ۲ عدد برگ مو بپیچید و برای اطمینان می توانید آن را با کمی نشاسته به هم بچسبانید . |
3. | روی کباب پزی که از قبل گرم شده یا روی تابه به مدت ۵ دقیقه برای هر طرف بپزید تا برگهای مو سوخته و، ماهی ترد شود . آنرا فورا سرو کنید. |
توصیه سر آشپز
پر کردن ماهی با تخم کاج، روش ساده ای است که برای انواع دیگر ماهی ها هم خوب جواب میدهد. از جمله ماهی های خاردار و شاه ماهی قرمز.
دیدگاهتان را بنویسید