مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد ماهی خال خالی بزرگ ، پاک کرده و تمیز
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک ، با دقت برش داده شده
یک قاشق چایخوری دارچین سائیده
دو قاشق غذاخوری کشمش
دو قاشق غذاخوری تخم کاج ، بو داده
هشت عدد برگ مو در آب نمک ، آب کشیده شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.ماهی خال خالی را شسته ، خشک کنید و کنار بگذارید . روغن را در یک تابه کوچک حرارت داده و پیاز را اضافه کنید .آنرا به مدت ۵ دقیقه به ملایمت بپزید تا نرم شود . دارچین سائیده و زنجبیل را هم اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه به پختن ادامه دهید . سپس کشمش و تخم کاج را اضافه کنید . و بعد آنرا از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود .
2.یک چهارم برشهای پیاز را همراه مخلوط تخم کاج در درون ماهیها قرار دهید . هر ماهی پر شده را با ۲ عدد برگ مو بپیچید و برای اطمینان می توانید آن را با کمی نشاسته به هم بچسبانید .
3.روی کباب پزی که از قبل گرم شده یا روی تابه به مدت ۵ دقیقه برای هر طرف بپزید تا برگهای مو سوخته و، ماهی ترد شود . آنرا فورا سرو کنید.

 

توصیه سر آشپز

پر کردن ماهی با تخم کاج، روش ساده ای است که برای انواع دیگر ماهی ها هم خوب جواب میدهد. از جمله ماهی های خاردار و شاه ماهی قرمز.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.