توصیه سرآشپز دسر پسته
به جای اینکه پودر پسته آماده خریداری کنید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب کنید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آنهایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.
۸۵۰ میلی لیتر/ ½۱پیمانه آب | |
۲۲۵ گرم مغز پسته | |
۲۲۵ گرم شیر خشک پر چرب | |
۵۰۰ گرم شکر | |
۲ عدد هل، با دانه های له شده | |
۲ قاشق غذاخوری گلاب | |
کمی زعفران نساییده | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۲۵ گرم بادام پرک | |
برگ نعناع |
1. | حدود ۶۰۰ میلی لیتر و یا ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد کرده و پوست دوم آنها را جدا کنید. |
2. | پسته ها را داخل مخلوط کن خرد کنید یا داخل هاون بکوبید. |
3. | شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید. |
4. | برای تهیه شربت، باقیمانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن کرد، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید. |
5. | شربت را به مخلوط پسته اضافه کنید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملاً سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد. |
6. | زمانیکه مخلوط به اندازه کافی سرد شد، آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین کنید. قبل از آنکه آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد. |
توصیه سرآشپز دسر پسته
به جای اینکه پودر پسته آماده خریداری کنید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب کنید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آنهایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.
دیدگاهتان را بنویسید