مواد لازم و ترکیبات

۸۵۰ میلی لیتر/ ½۱پیمانه آب
۲۲۵ گرم مغز پسته
۲۲۵ گرم شیر خشک پر چرب
۵۰۰ گرم شکر
۲ عدد هل، با دانه های له شده
۲ قاشق غذاخوری گلاب
کمی زعفران نساییده
مواد لازم برای تزیین :
۲۵ گرم بادام پرک
برگ نعناع

طرز تهیه

1.حدود ۶۰۰ میلی لیتر و یا ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد کرده و پوست دوم آنها را جدا کنید.
2.پسته ها را داخل مخلوط کن خرد کنید یا داخل هاون بکوبید.
3.شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.
4.برای تهیه شربت، باقیمانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن کرد، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید.
5.شربت را به مخلوط پسته اضافه کنید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملاً سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.
6.زمانیکه مخلوط به اندازه کافی سرد شد، آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین کنید. قبل از آنکه آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.

توصیه سرآشپز دسر پسته

به جای اینکه پودر پسته آماده خریداری کنید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب کنید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آنهایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.