توصیه سرآشپز دسر پسته
به جای اینکه پودر پسته آماده خریداری کنید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب کنید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آنهایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.

| ۸۵۰ میلی لیتر/ ½۱پیمانه آب | |
| ۲۲۵ گرم مغز پسته | |
| ۲۲۵ گرم شیر خشک پر چرب | |
| ۵۰۰ گرم شکر | |
| ۲ عدد هل، با دانه های له شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری گلاب | |
| کمی زعفران نساییده | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲۵ گرم بادام پرک | |
| برگ نعناع |
| 1. | حدود ۶۰۰ میلی لیتر و یا ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد کرده و پوست دوم آنها را جدا کنید. |
| 2. | پسته ها را داخل مخلوط کن خرد کنید یا داخل هاون بکوبید. |
| 3. | شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید. |
| 4. | برای تهیه شربت، باقیمانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن کرد، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید. |
| 5. | شربت را به مخلوط پسته اضافه کنید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملاً سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد. |
| 6. | زمانیکه مخلوط به اندازه کافی سرد شد، آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین کنید. قبل از آنکه آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد. |
توصیه سرآشپز دسر پسته
به جای اینکه پودر پسته آماده خریداری کنید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب کنید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آنهایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.
دیدگاهتان را بنویسید