
۴ عدد پرتقال | |
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه ماست کم چرب | |
۶ قاشق غذاخوری شیر خشک کم چرب | |
۴ قاشق غذاخوری شکردانه ریز | |
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده | |
۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
۲ عدد سفیده ی تخم مرغ | |
پوست پرتقال تازه (تلخی گرفته) برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی : | |
۲عدد تخم مرغ، متوسط | |
۹۰ گرم /۶ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۴۰ گرم /۶ قاشق غذاخوری آرد معمولی(ساده) | |
۴۰ گرم /۶ قاشق غذاخوری آرد سبوس دار | |
یک قاشق چایخوری پودر قند | |
یک قاشق غذاخوری آب جوش |
1. | سر و ته پرتقال ها را ببرید و آنها را پوست بکنید. هر پره پرتقال را از داخل پوست نازکش خارج کنید و به نسبت مساوی بین ۴ کاسه شیشه ای پایه دار یا ظروف بستنی خوری، تقسیم کنید و بگذارید داخل یخچال سرد شوند. |
2. | شکر، ماست، شیر خشک، پوست پرتقال و آب پرتقال را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس سفیده های هر دو تخم مرغ را بزنید تا سفت شوند.آن را به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط را داخل ظروف و روی پره های پرتقال بریزید و بگذارید یک ساعت دیگر داخل یخچال، خنک شوند. دسر را با خلال پوست پرتقال و کیک اسفنجی تزیین کنید. |
3. | برای تهیه کیک اسفنجی به شکل قلب، داخل یک قالب کیک به اندازه ۱۵ در ۲۵ سانتیمتر را کاغذ روغنی بیندازید. تخم مرغ ها و شکردانه ریز را آنقدر بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند. آرد را درون یک کاسه الک کنید و به مخلوط بیافزایید، سپس با یک قاشق فلزی بزرگ آنها را با هم ترکیب نمایید. در همین فاصله، آب داغ را به تدریج به مخلوط اضافه کنید. |
4. | مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵درجه فارنهایت و یا عدد ۷فرهای گازی به مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. برای اطمینان از پخت کیک وقتی به آن دست می زنید، باید حالت ارتجاعی داشته باشد. |
5. | کیک را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس با استفاده از قالب برش، آن را به شکل قلب های کوچک در آورید. کیک ها را روی سینی فلزی بگذارید تا سرد شوند. قبل از آنکه کیک ها را همراه دسر سرو نمایید، روی آنها کمی پودر قند بپاشید. |
دیدگاهتان را بنویسید