توصیه سر آشپز
برای اینکه این دسر طعم خاص و مطلوبی پیدا کند، بهتر است که از روغن خالص برای تهیه آن استفاده شود. در صورتی که تمایل دارید میزان چربی موجود در دسر شما به کمترین حد ممکن برسد بهتر است که از روغن گیاهی برای تهیه آن استفاده کنید.
1. | هویج ها را بشویید. پوست بکنید و با دقت رنده کنید. |
2. | کره حیوانی را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. |
3. | هویج رنده شده را به کره اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در حالیکه مرتب هم می زنید، سرخ کنید تا کاملاً آب هویج ها تبخیر شود و رنگشان کمی تیره تر شود. |
4. | شیر، شیر غلیظ، هل و شکر را به مخلوط هویج اضافه کنید و ۳۰ تا ۳۵دقیقه دیگر در حالیکه هم می زنید، بگذارید سرخ شوند و به رنگ قرمز متمایل به قهوه ای دربیایند. |
5. | مخلوط هویج را داخل ظرفی بزرگ و کم عمق بریزید. |
6. | اگر مایل بودید روی دسر را با پسته و ورقه نقره ی خوراکی تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
برای اینکه این دسر طعم خاص و مطلوبی پیدا کند، بهتر است که از روغن خالص برای تهیه آن استفاده شود. در صورتی که تمایل دارید میزان چربی موجود در دسر شما به کمترین حد ممکن برسد بهتر است که از روغن گیاهی برای تهیه آن استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید