مواد لازم و ترکیبات

۴عدد هلو
۱۷۵ گرم پنیر mascarpone
۴۰ گرم گردو یا گردوی pecan خرد شده
یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
چهار قاشق غذاخوری شیره افرا

طرز تهیه

1.هلو ها را از وسط نصف کرده و هسته آنرا دور بریزید اگر این دستور غذا را بطور پیشرفته آماده می کنید ، نیمه های هلو را دوباره به هم چسبانده و در یک فویل چسبناک بپیچید تا زمانی که لازم شوند .
2.پنیر mascarpone و گردوی pecan خرد شده یا گردوی محلول را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید . به هم بزنید تاکاملا ترکیب شوند و تا زمان نیاز در بخچال بگذارید تا سرد شود .
3.برای سرو ، هلو ها را با مقدار کمی روغن چرب کرده و در یک سینی روی زغالهای نیمه گرم بگذارید . به مدت ۵تا۱۰ دقیقه کباب کنید ، یکبار آنرا بچرخانید تا گرم شوند.
4.هلوها را به بشقاب سرو منتقل و مخلوط mascarpo n re را روی آن قرار دهید.
5.شیره افرا را روی هلوها قطره قطره بریزید و فورا سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز دسر هلو همراه پنیر ماسکارپون

می توانید بجای هلو از شلیل استفاده کنید . میوه رسیده انتخاب کنید ولی گوشت آن محکم باشد که در اثر کباب شدن نرم و خمیر نشود . شلیل ها را هم مثل هلو آماده کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.