توصیه سر آشپز دسر هلو همراه پنیر ماسکارپون
می توانید بجای هلو از شلیل استفاده کنید . میوه رسیده انتخاب کنید ولی گوشت آن محکم باشد که در اثر کباب شدن نرم و خمیر نشود . شلیل ها را هم مثل هلو آماده کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید .
۴عدد هلو | |
۱۷۵ گرم پنیر mascarpone | |
۴۰ گرم گردو یا گردوی pecan خرد شده | |
یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان | |
چهار قاشق غذاخوری شیره افرا |
1. | هلو ها را از وسط نصف کرده و هسته آنرا دور بریزید اگر این دستور غذا را بطور پیشرفته آماده می کنید ، نیمه های هلو را دوباره به هم چسبانده و در یک فویل چسبناک بپیچید تا زمانی که لازم شوند . |
2. | پنیر mascarpone و گردوی pecan خرد شده یا گردوی محلول را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید . به هم بزنید تاکاملا ترکیب شوند و تا زمان نیاز در بخچال بگذارید تا سرد شود . |
3. | برای سرو ، هلو ها را با مقدار کمی روغن چرب کرده و در یک سینی روی زغالهای نیمه گرم بگذارید . به مدت ۵تا۱۰ دقیقه کباب کنید ، یکبار آنرا بچرخانید تا گرم شوند. |
4. | هلوها را به بشقاب سرو منتقل و مخلوط mascarpo n re را روی آن قرار دهید. |
5. | شیره افرا را روی هلوها قطره قطره بریزید و فورا سرو کنید . |
توصیه سر آشپز دسر هلو همراه پنیر ماسکارپون
می توانید بجای هلو از شلیل استفاده کنید . میوه رسیده انتخاب کنید ولی گوشت آن محکم باشد که در اثر کباب شدن نرم و خمیر نشود . شلیل ها را هم مثل هلو آماده کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید .
دیدگاهتان را بنویسید