مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد هلو
۱۷۵ گرم پنیر ماسکارپون
۴۰ گرم گردو، خرد شده
یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
۴ قاشق غذاخوری شیره افرا

راهنمای دستور پخت

1.هلوها را از وسط نصف کنید. هسته آنها را بیرون بیاورید و اگر تصمیم ندارید این دسر را در همان زمان سرو نمایید، هلوها ی نصف شده را دوباره روی هم قرار دهید و داخل کیسه پلاستیکی بگذارید.
2.پنیر ماسکارپون و گردو را داخل کاسه کوچکی بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. مخلوط آماده شده را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
3.هنگام سرو این دسر، روی هلوها را کمی روغن بمالید وآنها را روی ذغال یا باربیکیو با حرارت متوسط برشته کنید. هلوها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید و در این فاصله یک مرتبه آنها را برگردانید.
4.هلوهای کبابی را داخل ظرف مخصوص سرو بچینید و روی آنها را با مخلوط پنیر ماسکارپون پر کنید.
5.کمی شیره افرا روی هلوها و مخلوط ماسکارپون بریزید و آنها را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز در دسر هلو با پنیر ماسکارپون

در این دستور می توان به جای هلو از شلیل استفاده کرد. توجه داشته باشید که در این دستور از میوه های رسیده اما سفت استفاده کنید تا در حین کباب کردن نرم و شل نشوند. شلیل را نیز به همان روش هلو آماده کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی ذغال یا باربیکیو قرار دهید.

طرز تهیه موس شیرین با پنیر ماسکارپون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.