
| ۴عدد هلوی درشت رسیده | |
| ۲ قاشق غذاخوری پودر قند، الک شده | |
| یک عدد پرتقال | |
| ۲۰۰ میلی لیتر آب انگور شیرین یا هر نوع آب میوه شیرین دیگر |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، هلوها را نصف کرده، هسته آنها را جدا کنید. در صورت تمایل، آنها را بعد از پوست کندن، به برش های باریکی خرد کنید. |
| 2. | برش ها ی هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آنها شکر بپاشید. |
| 3. | بااستفاده از یک چاقوی تیز، پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا کنید و به شکل خلال ببرید. خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید. |
| 4. | آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید. |
| 5. | کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند. |
| 6. | خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
| 7. | هلوها را با پوست پرتقال تزیین کنید و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید