مواد لازم و ترکیبات

۴عدد هلوی درشت رسیده
۲ قاشق غذاخوری پودر قند، الک شده
یک عدد پرتقال
۲۰۰ میلی لیتر آب انگور شیرین یا هر نوع آب میوه شیرین دیگر

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، هلوها را نصف کرده، هسته آنها را جدا کنید. در صورت تمایل، آنها را بعد از پوست کندن، به برش های باریکی خرد کنید.
2.برش ها ی هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آنها شکر بپاشید.
3.بااستفاده از یک چاقوی تیز، پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا کنید و به شکل خلال ببرید. خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید.
4.آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید.
5.کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند.
6.خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
7.هلوها را با پوست پرتقال تزیین کنید و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.