
۴عدد هلوی درشت رسیده | |
۲ قاشق غذاخوری پودر قند، الک شده | |
یک عدد پرتقال | |
۲۰۰ میلی لیتر آب انگور شیرین یا هر نوع آب میوه شیرین دیگر |
1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، هلوها را نصف کرده، هسته آنها را جدا کنید. در صورت تمایل، آنها را بعد از پوست کندن، به برش های باریکی خرد کنید. |
2. | برش ها ی هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آنها شکر بپاشید. |
3. | بااستفاده از یک چاقوی تیز، پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا کنید و به شکل خلال ببرید. خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید. |
4. | آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید. |
5. | کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند. |
6. | خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
7. | هلوها را با پوست پرتقال تزیین کنید و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید