توصیه سر آشپز
این کرم به بستنی های کم چرب طعم بسیار دلچسبی می دهد. برای تیره تر شدن رنگ کرم می توانید به جای توت فرنگی از شاتوت استفاده کنید.
۲۲۵ گرم انگور قرمز فرنگی redcurrant، شسته و تمیز شده (در صورت انجماد، یخزدایی شود) | |
۲۲۵ گرم تمشک | |
۷۵ گرم شکر قرمز | |
۲۰۰میلی لیتر آب سیب شیرین نشده | |
یک تکه دارچین، خرد شده | |
۳۰۰ گرم توت فرنگی ریز، شسته، تمیز شده و نصف شده | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲۲۵ گرم تمشک (در صورت انجماد، یخزدایی شود) | |
۲ قاشق غذاخوری شربت میوه | |
۱۰۰ گرم مارشمالو |
1. | انگور قرمز، تمشک و شکر را داخل یک قابلمه بریزید. آب سیب و دارچین را اضافه کنید و بگذارید بجوشند. پس از جوشیدن، اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزند تا نرم شوند. |
2. | توت فرنگی ها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده را داخل کاسه ای بریزید. روی آن را بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. تکه دارچین را از مخلوط بیرون آورده و دور بیاندازید. |
3. | کرم دسر را چند لحظه قبل از سرو آن، تهیه نمایید. برای اینکار توت فرنگی ها و شربت میوه را داخل قابلمه کوچکی بریزید و بجوشانید. سپس به مدت ۲ تا ۳دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا میوه ها نرم شوند. مارشمالو را به مخلوط توت فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط توت فرنگی را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مارشمالو آب شود. |
4. | سالاد میوه را داخل کاسه سرو بریزید و آن را همراه کرم توت فرنگی پفکی سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
این کرم به بستنی های کم چرب طعم بسیار دلچسبی می دهد. برای تیره تر شدن رنگ کرم می توانید به جای توت فرنگی از شاتوت استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید