مواد لازم و ترکیبات

۸ عدد بیسکویت بادامی آمارتی
۴قاشق غذاخوری شیر نارگیل
۲۲۵ گرم تمشک
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه ماست شیرین
یک قاشق چایخوری اسانس بادام
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه خامه کم چرب
۱۵ گرم بادام پرک تفت داده شده
یک قاشق چایخوری پودر کاکائو

طرز تهیه

1.بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و با استفاده از سر وردنه، آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.
2.بیسکویت ها را به نسبت مساوی بین ۴ لیوان مخصوص پذیرایی تقسیم کنید. شیر نارگیل را روی آنها بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا بیسکویت ها کاملاً نرم شوند.
3.روی بیسکویت ها یک لایه تمشک بریزید و چند عدد تمشک برای تزیین نگه دارید. سپس به اندازه کافی خامه روی تمشک ها بریزید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند.
4.ماست شیرین را با اسانس بادام مخلوط نمایید و روی خامه بریزید. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
5.قبل از آن که دسر را سرو نمایید، روی آن بادام پرک تفت داده و پودر کاکائو بپاشید.
6.روی دسر را با تمشک هایی که از قبل نگه داشته اید، تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز دسر میوه ای بادامی

این دسر را می توان با انواع میوه تابستانی تهیه کرد. اگر میوه ها یخ زده هستند به همان صورت از آنها استفاده کنید. به این ترتیب یخ میوه ها آب می شود و بیسکویت هادر این آب خیس می خورند و طعم فوق العاده خوشمزه ای پیدا می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.