توصیه سر آشپز
قبل از ذوب کردن شکلات، ابتدا آن را به تکه های هم اندازه تقسیم کنید. هر چه تکه های شکلات کوچک تر باشند، زودتر آب می شوند.
۱۵۰ گرم شکلات خالص | |
۷۵گرم /۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک | |
۲۱۰ گرم شیر غلیظ شده | |
۲ قاشق چایخوری دارچین | |
۷۵ گرم بادام | |
۷۵ گرم بیسکویت خرد شده | |
۵۰ گرم برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد، نامنظم خرد شده |
1. | داخل قالب های ۶۷۵ گرمی مخصوص نان را با ورقه ای از فویل آشپزخانه بپوشانید. |
2. | بادام ها را با چاقویی تیز، خرد کنید. |
3. | شکلات، کره، شیر و دارچین را داخل قابلمه بزرگ چدنی بریزید. |
4. | قابلمه را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات ها آب شوند. در همین فاصله، مخلوط شکلات را مرتب هم بزنید تا خوب با هم ترکیب گردند. |
5. | بادام، بیسکویت و زرد آلو را به مخلوط شکلات بیافزایید و با قاشق چوبی مخلوط را خوب هم بزنید. |
6. | مایه دسر را داخل قالب آماده شده، بریزید و آن را یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً خنک شود و خودش را بگیرد. |
7. | دسرشکلاتی قالبی را برش بزنید و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
قبل از ذوب کردن شکلات، ابتدا آن را به تکه های هم اندازه تقسیم کنید. هر چه تکه های شکلات کوچک تر باشند، زودتر آب می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید