مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید
کمی نمک
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه شیر
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز
۲۰۰ گرم شکلات تلخ، خرد شده
۵ قاشق غذاخوری کره، مکعبی شده
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱۷۵ میلی لیتر خامه پرچرب
خامه زده شده برای تزیین(دلخواه)
شکلات حلقه ای شده برای تزیین (دلخواه)

راهنمای پخت

1.قابلمه ای حاوی آب را به جوش آورید. نمک و برنج را در آب ریخته،حرارت را کم کنید تا برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه آهسته بجوشد تا فقط نرم شود. آن را آبکش کرده، شسته و دوباره آبکش نمایید.
2.شکر و شیر را در قابلمه ای بزرگ و چدنی روی حرارت متوسط گرم کرده و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. شکلات و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شده و یکنواخت شوند.
3.برنج پخته را داخل مخلوط شیر و شکلات بریزید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را ببندید و حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که شیر جذب برنج شده و مخلوط غلیظ شود روی حرارت کم بجوشانید،گاهی آن را هم بزنید. اسانس وانیل را اضافه کرده، هم بزنید.قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
4.با همزن برقی خامه را بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. یک قاشق پر از خامه را برای رقیق کردن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس بقیه خامه را اضافه کنید.
5.دسر برنج شکلاتی را در ظرف های شیشه ای مخصوص سرو بریزید و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. در صورت تمایل، آن را با خامه ی فرم گرفته و شکلات حلقه ای تزیین کرده و سرد سرو نمایید.

توصیه سر آشپز در دسر برنج شکلاتی

برای اینکه به دسر برنج شکلاتی شکل دهید یک بسته کوچک ژلاتین را در ۵۰ میلی لیتر آب سرد ریخته و روی حرارت، حل کنید. قبل از اضافه کردن خامه، آن را با شکلات مخلوط کنید و در انتها برنج شکلاتی را در یک قالب شسته شده بریزید. اجازه دهید شکلا، سفت شده و خودش را بگیرد. سپس دسر را از قالب خارج کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.