
| ۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
| ۴ عدد تخم مرغ، کمی زده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
| مقدار کمی نمک | |
| ۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه شیر | |
| کره برای چرب کردن ظرف | |
| ۵۰۰ گرم آلبالوی تازه یا داخل شکر پخته شده (کمپوت)، بدون هسته | |
| یک قاشق غذاخوری شکر برای تزیین |
| 1. | آرد را داخل کاسه ای الک کنید. وسط آرد را گود کنید. شکر، نمک و تخم مرغ را داخل گودی میان آرد بریزید. آرد را کم کم از کناره ها با بقیه مواد مخلوط کنید و هم بزنید. |
| 2. | شیر را به مواد اضافه کنید و خمیر را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. |
| 3. | داخل ظرف نسوز مخصوص فر با گنجایش ۷۵/۱ لیتر را با کره کاملاً چرب کنید و حدود نصف خمیر را داخل آن بریزید. |
| 4. | گیلاس ها را روی خمیر قرار دهید و باقیمانده خمیر را روی گیلاس ها بریزید تا کاملاً آنها را بپوشاند. |
| 5. | ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا پف کند و طلایی شود. |
| 6. | ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از سرو دسر، روی آن شکر بپاشید. این دسر را گرم سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید