مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۴ عدد تخم مرغ، کمی زده شده
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
مقدار کمی نمک
۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه شیر
کره برای چرب کردن ظرف
۵۰۰ گرم آلبالوی تازه یا داخل شکر پخته شده (کمپوت)، بدون هسته
یک قاشق غذاخوری شکر برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.آرد را داخل کاسه ای الک کنید. وسط آرد را گود کنید. شکر، نمک و تخم مرغ را داخل گودی میان آرد بریزید. آرد را کم کم از کناره ها با بقیه مواد مخلوط کنید و هم بزنید.
2.شیر را به مواد اضافه کنید و خمیر را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
3.داخل ظرف نسوز مخصوص فر با گنجایش ۷۵/۱ لیتر را با کره کاملاً چرب کنید و حدود نصف خمیر را داخل آن بریزید.
4.گیلاس ها را روی خمیر قرار دهید و باقیمانده خمیر را روی گیلاس ها بریزید تا کاملاً آنها را بپوشاند.
5.ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا پف کند و طلایی شود.
6.ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از سرو دسر، روی آن شکر بپاشید. این دسر را گرم سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.