توصیه سر آشپز در تهیه دسر تمشک
هر چند تهیه این دسر با تمشک تازه بهتر است اما اگر از تمشک ها ی منجمد موجود در سوپر مارکت ها هم برای تهیه این دسر استفاده کنید، نتیجه مطلوبی به دست خواهد آورد.

| ۳۰۰ گرم تمشک تازه | |
| ۵۰ گرم پودر قند | |
| ۳۰۰ میلی لیتر / ½پیمانه خامه کم چرب بعلاوه مقداری اضافی برای تزیین | |
| ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
| ۲ عدد سفیده تخم مرغ | |
| تمشک و برگ نعناع برای تزیین |
| 1. | تمشک و پودر قند را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس آن را داخل یک آبکش یا صافی بریزید و با فشار پشت قاشق مخلوط را از صافی عبور داده و صاف کنید. |
| 2. | یک قاشق غذاخوری از خامه کم چرب را برای تزیین نگه دارید. |
| 3. | اسانس وانیل و باقیمانده خامه کم چرب را داخل یک کاسه بریزید. مخلوط تمشک را هم به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
| 4. | سفیده تخم مرغ ها را داخل کاسه ای جداگانه بریزید و آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شوند و از ظرف نریزند. سفیده ها را کم کم و به آرامی به مخلوط تمشک اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق فلزی، مواد را هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. |
| 5. | مخلوط آماده شده را درون ظروف مخصوص سرو بریزید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال سرد شوند. دسر را با یک قاشق خامه کم چربی که از قبل کنار گذاشته بودید به همراه برگ نعناع و خود تمشک تزیین کنید. |
توصیه سر آشپز در تهیه دسر تمشک
هر چند تهیه این دسر با تمشک تازه بهتر است اما اگر از تمشک ها ی منجمد موجود در سوپر مارکت ها هم برای تهیه این دسر استفاده کنید، نتیجه مطلوبی به دست خواهد آورد.
دیدگاهتان را بنویسید