مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم تمشک تازه
۵۰ گرم پودر قند
۳۰۰ میلی لیتر / ½پیمانه خامه کم چرب بعلاوه مقداری اضافی برای تزیین
½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ عدد سفیده تخم مرغ
تمشک و برگ نعناع برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.تمشک و پودر قند را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس آن را داخل یک آبکش یا صافی بریزید و با فشار پشت قاشق مخلوط را از صافی عبور داده و صاف کنید.
2.یک قاشق غذاخوری از خامه کم چرب را برای تزیین نگه دارید.
3.اسانس وانیل و باقیمانده خامه کم چرب را داخل یک کاسه بریزید. مخلوط تمشک را هم به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4.سفیده تخم مرغ ها را داخل کاسه ای جداگانه بریزید و آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شوند و از ظرف نریزند. سفیده ها را کم کم و به آرامی به مخلوط تمشک اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق فلزی، مواد را هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
5.مخلوط آماده شده را درون ظروف مخصوص سرو بریزید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال سرد شوند. دسر را با یک قاشق خامه کم چربی که از قبل کنار گذاشته بودید به همراه برگ نعناع و خود تمشک تزیین کنید.

توصیه سر آشپز در تهیه دسر تمشک

هر چند تهیه این دسر با تمشک تازه بهتر است اما اگر از تمشک ها ی منجمد موجود در سوپر مارکت ها هم برای تهیه این دسر استفاده کنید، نتیجه مطلوبی به دست خواهد آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.