
| ۱۴۰ گرم برنج مخصوص پودینگ | |
| ۲۲۵ میلی لیتر آب پرتقال تازه | |
| مقداری نمک | |
| ۵۰۰ میلی لیتر شیر | |
| یک عدد غلاف وانیل، به دو نیم شده | |
| ۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و کمی کوبیده شده | |
| ۲۰۰ گرم شکر | |
| ۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| ۴ تا ۶عدد پرتقال، هسته گرفته | |
| ۲ قطعه مربای زنجبیل، باریک خلال شده بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری از شربت مربا | |
| زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج |
| 1. | برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه ای بزرگ و چدنی بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید، کف روی آن را بگیرید. حرارت را کم کنید تا برنج حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و گاهی هم بزنید تا آب پرتقال جذب شود. |
| 2. | به تدریج شیر را به آن اضافه کرده، غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و ۳۰دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید،زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج کنید. |
| 3. | نیمی از شکر، نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط کرده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود، به هم زدن ادامه دهید. اجازه دهید برنج خنک شود. سپس باقی مانده خامه را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق، کنار بگذارید. |
| 4. | پوست پرتقال ها را جدا کنید و نگه دارید. هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد. هسته ی آنها را خارج کنید. پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده، داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط کنید. مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید. |
| 5. | در همین فاصله، پوست پرتقال ها را باریک رشته کرده و حدود ۱ دقیقه در آب خیس کنید. آنها را آبکش کرده و بشویید. ۲۲۵ میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید. رشته های پوست پرتقال را اضافه کرده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد، سپس اجازه دهید خنک شود. |
| 6. | پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید.با پرتقال سرد شده تزیین کرده، سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید. |
دیدگاهتان را بنویسید