مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۴۰ گرم برنج مخصوص پودینگ
۲۲۵ میلی لیتر آب پرتقال تازه
مقداری نمک
۵۰۰ میلی لیتر شیر
یک عدد غلاف وانیل، به دو نیم شده
۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و کمی کوبیده شده
۲۰۰ گرم شکر
۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۲ قاشق غذاخوری کره
۴ تا ۶عدد پرتقال، هسته گرفته
۲ قطعه مربای زنجبیل، باریک خلال شده بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری از شربت مربا
زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج

راهنمای پخت

1.برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه ای بزرگ و چدنی بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید، کف روی آن را بگیرید. حرارت را کم کنید تا برنج حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و گاهی هم بزنید تا آب پرتقال جذب شود.
2.به تدریج شیر را به آن اضافه کرده، غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و ۳۰دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید،زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج کنید.
3.نیمی از شکر، نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط کرده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود، به هم زدن ادامه دهید. اجازه دهید برنج خنک شود. سپس باقی مانده خامه را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق، کنار بگذارید.
4.پوست پرتقال ها را جدا کنید و نگه دارید. هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد. هسته ی آنها را خارج کنید. پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده، داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط کنید. مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید.
5.در همین فاصله، پوست پرتقال ها را باریک رشته کرده و حدود ۱ دقیقه در آب خیس کنید. آنها را آبکش کرده و بشویید. ۲۲۵ میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید. رشته های پوست پرتقال را اضافه کرده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد، سپس اجازه دهید خنک شود.
6.پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید.با پرتقال سرد شده تزیین کرده، سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.