مواد لازم و ترکیبات

۷۵ گرم/۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۲۰۰ گرم پودر بادام
۲۰۰ گرم شکر
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه خامه کم چربی
۸ عدد بادام، خرد شده
۱۰عدد مغز پسته، خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.کره را داخل قابلمه ای متوسط که بهتر است نسوز باشد، بریزید و خوب هم بزنید تا آب شود.
2.پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. حرارت را کم کنید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرند.
3.دوباره حرارت را زیاد کنید و تا زمانیکه رنگ مخلوط کمی تیره تر شود به هم زدن ادامه دهید.
4.مخلوط بادام را داخل ظرف کم عمق مخصوص سرو بریزید و با استفاده از قاشق روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.
5.روی دسر را با استفاده از خرده های بادام و پسته تزیین کنید.
6.اجازه دهید دسر یک ساعت کنار بماند تا سرد شود و خودش را بگیرد. سپس آن را به شکل لوزی برش دهید و سرد سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

شما می توانید دسر بادام را قبل از سرو درست کنید و در ظروف دربسته، داخل یخچال چندین روز نگهداری نمایید. در صورت تمایل، با استفاده از چاقوهای مخصوص خمیر، دسر را به اشکال مختلفی به غیر از شکل لوزی ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.