توصیه سر آشپز دست پخت داماد
تمبر هندی طعمی کاملاً ترش دارد. اگر تمبر هندی در دسترس نبود، می توانید دو برابر مقدار تمبر هندی از آبلیمو استفاده کنید.
۶ عدد تخم مرغ آبپز سفت، پوست گرفته | |
۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز، باریک حلقه شده | |
۲ عدد فلفل چیلی قرمز تازه،حلقه شده | |
۲ قاشق غذاخوری شکر | |
یک قاشق غذاخوری آب | |
یک قاشق چایخوری تمبر هندی | |
یک قاشق غذاخوری ادویه مایع مانند عصاره های طعم دهنده مَگی | |
برنج پخته برای سرو |
1. | روی تخم مرغ های آب پز را با خلال دندان ۲ یا ۳ سوراخ ایجاد کنید. |
2. | روغن آفتابگردان را در یک ماهیتابه وُک حرارت داده و تخم مرغ ها را در آن سرخ کنید تا برشته و طلایی رنگ شوند. روغن اضافی تخم مرغ را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. |
3. | تخم مرغ ها را از طول به دو نیم کرده و در ظرف مخصوص سرو بچینید. |
4. | یک قاشق غذاخوری از روغن ماهیتابه را نگه داشته و باقی را دور بریزید، روغن را داغ کرده، پیاز و فلفل ها را روی حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی رنگ و کمی برشته شوند. سپس روغن اضافی آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. |
5. | شکر، آب، تمبر هندی و ادویه را در ماهیتابه یا وُک به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید تا آهسته بجوشند و غلیظ شوند. |
6. | سس آماده شده را روی تخم مرغ ها ریخته، پیاز و فلفل قرمز را با قاشق روی آنها بریزید و بلافاصله با برنج پخته سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز دست پخت داماد
تمبر هندی طعمی کاملاً ترش دارد. اگر تمبر هندی در دسترس نبود، می توانید دو برابر مقدار تمبر هندی از آبلیمو استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید