مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد خیار متوسط
۲ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، له شده
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
۲ عدد پیازچه، خرد شده
یک قاشق چایخوری سس لوبیای زرد
یک قاشق غذاخوری عسل خالص، بدون موم
۱۲۵میلی لیتر آب
یک قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.خیارها را پوست کنده و از درازا به دو نیم کنید. دانه های وسط آن را با قاشق در آورده و بتراشید.
2.خیارها را به صورت خلال بریده و داخل بشقاب قرار دهید. روی آنها نمک پاشیده و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس آنها را زیر آب خنک خوب بشویید و آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.
3.روغن نباتی را داخل یک وُک و یا ماهیتابه از قبل داغ شده، بریزید و تا زمانیکه نزدیک به دود کردن است، آن را گرم کنید. سپس حرارت را کمتر کنید و سیر، زنجبیل، فلفل چیلی و پیازچه را در آن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه به سبک شرقی تفت دهید.
4.خیار را به همراه سس لوبیا زرد و عسل به این مخلوط اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر به همان روش، آنها را تفت دهید.
5.آب را بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا مقدار بیشتر آن بخار شود.
6.روغن کنجد را روی غذا بپاشید. سپس آن را داخل بشقاب گرم ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خیار و چیلی سرخ شده

دلیل پاشیدن نمک بر روی خیار این است که آب اضافی آن گرفته شود تا غذا بیش از حد آبدار نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.