توصیه سرآشپز خیار و چیلی سرخ شده
دلیل پاشیدن نمک بر روی خیار این است که آب اضافی آن گرفته شود تا غذا بیش از حد آبدار نشود.
۲ عدد خیار متوسط | |
۲ قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
۲ عدد پیازچه، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سس لوبیای زرد | |
یک قاشق غذاخوری عسل خالص، بدون موم | |
۱۲۵میلی لیتر آب | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد |
1. | خیارها را پوست کنده و از درازا به دو نیم کنید. دانه های وسط آن را با قاشق در آورده و بتراشید. |
2. | خیارها را به صورت خلال بریده و داخل بشقاب قرار دهید. روی آنها نمک پاشیده و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس آنها را زیر آب خنک خوب بشویید و آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید. |
3. | روغن نباتی را داخل یک وُک و یا ماهیتابه از قبل داغ شده، بریزید و تا زمانیکه نزدیک به دود کردن است، آن را گرم کنید. سپس حرارت را کمتر کنید و سیر، زنجبیل، فلفل چیلی و پیازچه را در آن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه به سبک شرقی تفت دهید. |
4. | خیار را به همراه سس لوبیا زرد و عسل به این مخلوط اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر به همان روش، آنها را تفت دهید. |
5. | آب را بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا مقدار بیشتر آن بخار شود. |
6. | روغن کنجد را روی غذا بپاشید. سپس آن را داخل بشقاب گرم ریخته و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خیار و چیلی سرخ شده
دلیل پاشیدن نمک بر روی خیار این است که آب اضافی آن گرفته شود تا غذا بیش از حد آبدار نشود.
دیدگاهتان را بنویسید