خورش ماهی ایتالیایی

| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ عدد پیاز قرمز، ریز خرد شده | |
| یک حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۲ عدد کدو سبز، ورقه شده | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده | |
| ۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه عصاره ماهی یا سبزیجات | |
| ۹۰ گرم پاستای گوش فیلی یا صدفی | |
| ۳۵۰ گرم از انواع ماهی های روغنی | |
| یک قاشق غذاخوری ریحان بازل یا اورگانوی تازه خرد شده یا یک قاشق چایخوری اورگانوی خشک | |
| یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش، رنده شده | |
| یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| یک قاشق غذاخوری آب | |
| نمک و فلفل | |
| شاخه های ریز و تازه ریحان بازل یا مرزنجوش برای تزیین |
| 1. | روغن را در یک قابلمه بزرگ حرارت داده و پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه در آن سرخ کنید. سپس کدوها را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. |
| 2. | گوجه فرنگی و عصاره سبزیجات را به قابلمه افزوده و اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس پاستا را اضافه کرده، درب قابلمه راببندید و حرارت را کم کنید. بگذارید مواد به آرامی به مدت ۵ دقیقه بپزند. |
| 3. | ماهی را پوست کنده و استخوانش راجداکنید، سپس آن را به قطعات مناسب، خرد نمایید. قطعات ماهی را به همراه سبزی و پوست لیموی رنده شده به محتویات قابلمه بیافزایید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا رنگ ماهی از حالت شفاف درآید و کدر شده و به راحتی ورقه ورقه شود (مراقب باشید بیش از حد نپزد ). |
| 4. | آرد ذرت را با آب مخلوط کرده و به غذا بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه به آرامی بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود. به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه کرده و سوپ را با ملاقه داخل کاسه های سوپخوری گرم بکشید، با برگ های ریحان یا مرزنجوش تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید