مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد پیاز قرمز، ریز خرد شده
یک حبه سیر، کوبیده شده
۲ عدد کدو سبز، ورقه شده
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده
۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه عصاره ماهی یا سبزیجات
۹۰ گرم پاستای گوش فیلی یا صدفی
۳۵۰ گرم از انواع ماهی های روغنی
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل یا اورگانوی تازه خرد شده یا یک قاشق چایخوری اورگانوی خشک
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش، رنده شده
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری آب
نمک و فلفل
شاخه های ریز و تازه ریحان بازل یا مرزنجوش برای تزیین

راهنمای پخت

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ حرارت داده و پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه در آن سرخ کنید. سپس کدوها را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
2.گوجه فرنگی و عصاره سبزیجات را به قابلمه افزوده و اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس پاستا را اضافه کرده، درب قابلمه راببندید و حرارت را کم کنید. بگذارید مواد به آرامی به مدت ۵ دقیقه بپزند.
3.ماهی را پوست کنده و استخوانش راجداکنید، سپس آن را به قطعات مناسب، خرد نمایید. قطعات ماهی را به همراه سبزی و پوست لیموی رنده شده به محتویات قابلمه بیافزایید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا رنگ ماهی از حالت شفاف درآید و کدر شده و به راحتی ورقه ورقه شود (مراقب باشید بیش از حد نپزد ).
4.آرد ذرت را با آب مخلوط کرده و به غذا بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه به آرامی بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود. به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه کرده و سوپ را با ملاقه داخل کاسه های سوپخوری گرم بکشید، با برگ های ریحان یا مرزنجوش تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

خورش ماهی ایتالیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.