توصیه سر آشپز خورش دریایی تایلندی
انواع ماهی ها برحسب نوعشان به گونه های مختلف پخته می شوند، ولی باید پس از پخت بافت سفتی داشته باشند.

| ۲۰۰ گرم مرکب ماهی، پاک شده | |
| ۵۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری سبز تایلندی | |
| ۲ عدد ساقه لیموکوچک، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری خمیر میگو | |
| ۵۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| ۲۰۰ گرم میگو ی خالدار خام، پوست کنده و خرد شده | |
| ۱۲ عدد صدف با پوست سخت، پاک شده | |
| ۸ عدد برگ ریحان بازل تازه، باریک خرد شده | |
| چند برگ ریحان بازل اضافی برای تزیین | |
| برنج پخته برای سرو |
| 1. | مرکب ماهی را به حلقه های ضخیم خرد کنید و فیله ماهی را به تکه های لقمه ای تقسیم نمایید. |
| 2. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و گود یا درون یک وُک گرم کنید، سیر، پیاز شالوت و خمیر کاری را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آن تفت دهید و هم بزنید. ساقه لیمو و خمیر میگو را با شیر نارگیل مخلوط کنید و به ماهیتابه بیافزایید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا مایه به آرامی بجوشد. |
| 3. | ماهی و مرکب ماهی آماده شده و میگوها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه آرام بجوشانید. |
| 4. | صدف ها را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید تا صدف ها باز شوند. صدف هایی را که باز نشده اند، دور بیندازید. |
| 5. | مقداری ریحان خرد شده روی خورش بپاشید و آن را با برنج ساده سرو نمایید. روی غذا را با چند برگ ریحان تزیین کنید. |
توصیه سر آشپز خورش دریایی تایلندی
انواع ماهی ها برحسب نوعشان به گونه های مختلف پخته می شوند، ولی باید پس از پخت بافت سفتی داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید