مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم مرکب ماهی، پاک شده
۵۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری سبز تایلندی
۲ عدد ساقه لیموکوچک، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری خمیر میگو
۵۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۲۰۰ گرم میگو ی خالدار خام، پوست کنده و خرد شده
۱۲ عدد صدف با پوست سخت، پاک شده
۸ عدد برگ ریحان بازل تازه، باریک خرد شده
چند برگ ریحان بازل اضافی برای تزیین
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.مرکب ماهی را به حلقه های ضخیم خرد کنید و فیله ماهی را به تکه های لقمه ای تقسیم نمایید.
2.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و گود یا درون یک وُک گرم کنید، سیر، پیاز شالوت و خمیر کاری را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آن تفت دهید و هم بزنید. ساقه لیمو و خمیر میگو را با شیر نارگیل مخلوط کنید و به ماهیتابه بیافزایید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا مایه به آرامی بجوشد.
3.ماهی و مرکب ماهی آماده شده و میگوها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه آرام بجوشانید.
4.صدف ها را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید تا صدف ها باز شوند. صدف هایی را که باز نشده اند، دور بیندازید.
5.مقداری ریحان خرد شده روی خورش بپاشید و آن را با برنج ساده سرو نمایید. روی غذا را با چند برگ ریحان تزیین کنید.

توصیه سر آشپز خورش دریایی تایلندی

انواع ماهی ها برحسب نوعشان به گونه های مختلف پخته می شوند، ولی باید پس از پخت بافت سفتی داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.