مواد لازم و ترکیبات

۱ عدد پیاز بزرگ
۳۰۰ گرم مغز گردو
۴ تکه سینه یا ران مرغ
۲ قاشق غذاخوری شکر
روغن مایع به اندازه کافی
۴ قاشق غذاخوری رب انار
۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به انداز کافی

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه خورشت فسنجان ابتدا باید مرغ ها را آماده کنید، برای این منظور مرغ ها را تمیز کنید و به خوبی بشویید، پس از خشک کردن مقداری نمک ، فلفل سیاه روی مرغ ها بپاشید.یک تابه مناسب و گود روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید پس از اینکه روغن داغ شد مرغ ها را داخل تابه بچینید تا با حرارت ملایم سرخ شوند.پس از اینکه مرغ ها را به طور کامل سرخ کردید آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.
2.در این مرحله پیاز را رنده کرده یا به صورت نگینی ریز خرد کنید.وبا مقدار کمی روغن تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. در ادامه کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.سپس مغز گردو را آسیاب کنید و به قابلمه اضافه کنید. مخلوط پیاز و مغز گردو را حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
3.رب انار را به ترکیب پیاز و گردو اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا رب انار هم سرخ شود.سپس مرغ هایی که در مرحله اول سرخ کردید را به قابلمه منتقل کنید و چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
4.حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا خورشت به آرامی جا بیفتد.برای اینکه فسنجان روغن بیشتری بیندازد بعد از افزودن آب چند قطعه یخ داخل خورشت بریزید و حداقل ۳ ساعت با حرارت ملایم به آن زمان دهید تا خورشت جا بیفتد. در 30 دقیقه پایانی پخت خورشت، شکر را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید و آن را به همراه برنج سرو کنید.

توصیه سرآشپز در تهیه خورشت فسنجان

برای روغن انداختن خورشت فسنجان، در زمان جوشیدن خورشت، دو تکه یخ به آن اضافه کنید تا خورشت دچار شوک شود و گردوها بخوبی روغن دهند. میتوانید به جای مرغ از کوفته قلقلی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ را اینجا ببینید.

برای تهیه بسته های اقتصادی باگسی من با آدرس https://boximan.ir مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.