مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد بادمجان قلمی
۴۰۰ گرم گوشت خورشتتی
۲ عدد گوجه فرنگی متوسط
۲ عدد پیاز و سیر متوسط
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی

راهنمای دستور پخت

1.پیاز و سیر را ریز و نگینی خرد کنید. قابلمه ای که برای خورشت در نظر گرفته اید را روی شعله قرار دهید و روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود.
2.نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را به قابلمه پیاز داغ اضافه میکنید و کمی تفت دهید و گوشت های خورشتی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.سپس چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و زمان دهید تا گوشت ها بپزد.
3.بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید، اگر بادمجان ها قلمی و نازک هستند بصورت کامل و اگر درشت هستند، آنها را برش بزنید و نیم تا یک ساعت در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.سپس بادمجان ها را آبکشی کرده و با حوله کاغذی خشک نمایید و در روغن سرخ کنید.
4.کمی روغن در تابه کوچکی بریزید و رب را در آن سرخ کنید و به خورشت اضافه نمایید و پس از پخت گوشت، گوجه ها و بادمجان های سرخ شده را به قابلمه خورشت اضافه کنید در این مرحله میتوانید با آبغوره، آبلیمو یا دانه های غوره، ترشی خورشت را تنظیم کنید، سپس حدود نیم ساعت به آن زمان دهید تا بادمجان ها کامل بپزد و خورشت جا بیفتد.

توصیه سر آشپز در تهیه خورشت بادمجان

برای طعم ترشی بخشیدن به این غذا میتوانید از آبغوره و یا دانه های بدون هسته غوره استفاده نمایید. خورشت بادمجان را علاوه بر گوشت با مرغ هم سرو می کنند و یک غذای مجلسی دلچسب است.

دستور تهیه میرزاقاسمی را در اینجا ببینید.

فروش بسته های اقتصادی ماهانه مواد غذایی در باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.