مواد لازم و ترکیبات

یک عدد کلم چینی بزرگ درحدود ۲۵۰ تا ۲۷۵ گرم که به قطعات بزرگ تقسیم شده
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲حبه سیر، له شده
۵۰۰ گرم فیله گوشت گوساله، برش استیکی، باریک برش خورده
۱۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۱۵۰ گرم بلال ریز مینیاتوری
۶ عدد پیازچه، خرد شده
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک حلقه شده
۲ قاشق غذاخوری سس صدف
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
یک قاشق غذاخوری شکر
برنج یا رشته فرنگی برای سرو

طرز تهیه

1.کلم چینی را بر روی آب جوش، بخار پز کنید تا نرم شوند. تا زمان نیاز آنها را گرم نگه دارید.
2.روغن را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی حرارت دهید، سیر وگوشت را اضافه کرده و در حدود ۱ تا ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا گوشت ها قهوه ای شوند.
3.غلاف خوراکی نخود فرنگی، ذرت، پیازچه، فلفل دلمه ای، سس صدف، سس ماهی و شکر را به وُک اضافه نموده، خوب مخلوط نمایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت داده تا سبزیجات کمی نرم شوند ولی حالت ترد و جویدنی خود را از دست ندهند.
4.برگ های کلم چینی را کف ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و محتویات وُک را وسط ظرف و روی برگ ها بریزید.
5.این خوراک را بلافاصله با برنج یا رشته چینی سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک گوشت و کلم چینی

کلم چینی یکی از مهمترین مواد غذایی در این غذاست. اگر نتوانستید آن را تهیه نمایید، به جای آن می توانید از کاهوی چینی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.