مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۳۵۰ گرم فیله گوشت گوساله، خلال شده
یک عدد پیاز قرمز، خلال شده
۱۷۵ گرم کدوسبز
۱۷۵ گرم هویج، باریک حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، بدون هسته و خلال شده
یک عدد کلم چینی کوچک، رشته ای خرد شده
۱۵۰ گرم جوانه لوبیا
۲۲۵ گرم کمپوت مغز جوانه گیاه بامبو، آبکش شده
۱۵۰ گرم بادام هندی، تفت داده شده
مواد لازم برای تهیه سس :
۳ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
یک حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه

1.روغن آفتابگردان را در یک وُک بزرگ گرم شده، حرارت دهید. گوشت و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا زمانیکه پیازها نرم شده و گوشت ها به رنگ قهوه ای درآیند.
2.کدوها را به صورت اریب حلقه کنید.
3.هویج، فلفل دلمه ای و کدو را به وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر به همان سبک تفت دهید.
4.کلم چینی، جوانه لوبیا و مغز بامبو را داخل وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا زمانیکه برگ های کلم شروع به نرم شدن کنند.
5.بادام هندی را روی خوراک پخش کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
6.برای تهیه سس، سویا سس، پودر زنجبیل، سیر، آرد ذرت و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
7.سس را بر روی خوراک ریخته، کاملاً هم بزنید تا مخلوط شود. خوراک را حرارت دهید تا سس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
8.غذای آماده شده را در ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

خوراک گوشت و سبزیجات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.