خوراک گوشت و سبزیجات

| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۳۵۰ گرم فیله گوشت گوساله، خلال شده | |
| یک عدد پیاز قرمز، خلال شده | |
| ۱۷۵ گرم کدوسبز | |
| ۱۷۵ گرم هویج، باریک حلقه شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، بدون هسته و خلال شده | |
| یک عدد کلم چینی کوچک، رشته ای خرد شده | |
| ۱۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
| ۲۲۵ گرم کمپوت مغز جوانه گیاه بامبو، آبکش شده | |
| ۱۵۰ گرم بادام هندی، تفت داده شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۳ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی |
| 1. | روغن آفتابگردان را در یک وُک بزرگ گرم شده، حرارت دهید. گوشت و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا زمانیکه پیازها نرم شده و گوشت ها به رنگ قهوه ای درآیند. |
| 2. | کدوها را به صورت اریب حلقه کنید. |
| 3. | هویج، فلفل دلمه ای و کدو را به وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر به همان سبک تفت دهید. |
| 4. | کلم چینی، جوانه لوبیا و مغز بامبو را داخل وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا زمانیکه برگ های کلم شروع به نرم شدن کنند. |
| 5. | بادام هندی را روی خوراک پخش کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. |
| 6. | برای تهیه سس، سویا سس، پودر زنجبیل، سیر، آرد ذرت و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. |
| 7. | سس را بر روی خوراک ریخته، کاملاً هم بزنید تا مخلوط شود. خوراک را حرارت دهید تا سس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. |
| 8. | غذای آماده شده را در ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید