مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم فیله گوشت بره
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
۶ عدد پیازچه، قسمت های سفید و سبز را مورب حلقه کنید
۱۷۵ گرم قارچ شیتاک، ورقه شده
۱۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده شدهز
رشته چینی تخم مرغی، برای سرو

طرز تهیه

1.گوشت را به کمک یک کارد تیز یا ساتور به تکه های ۵ میلیمتری خرد کنید.
2.روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم شده، حرارت دهید.
3.گوشت بره ی خرد شده را درون وُک یا ماهیتابه ریخته و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و تفت بدهید.
4.زنجبیل، سیر، پیازچه، قارچ و غلاف خوراکی نخود فرنگی را درون وُک ریخته و به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
5.آرد ذرت را با کمی آب مخلوط کنید و به وُک اضافه نموده و تفت دهید.
6.سویا سس رقیق و روغن کنجد را درون ماهیتابه ریخته، با بقیه مواد بپزید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شوند.
7.دانه های کنجد را روی غذا پاشیده و خوراک آماده شده را در یک ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و آن را همراه با رشته چینی تخم مرغی سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک گوشت بره با زنجبیل

قارچ شیتاک، در غذاهای چینی کاربرد زیادی دارد. این قارچ طعمی شبیه گوشت دارد و می توان آن را به صورت تازه یا خشک خریداری نمود. طعم قوی این قارچ ها خیلی بیشتر از قارچ های ساده در غذا نفوذ می کند. بنابراین آنها را کم بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.