مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم/ ۲قاشق غذاخوری دانه کنجد
۴۵۰ گرم فیله گوساله
۲قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک خرد شده
۴حبه سیر، کوبیده شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه
۴قاشق غذاخوری سویا سس
۶عدد پیازچه، حلقه شده
نودل (رشته چینی) برای سرو

طرز تهیه

1.یک ماهیتابه وُک بزرگ یا ماهیتابه ای چدنی را حرارت دهید تا داغ شود.ز
2.دانه های کنجد را در ماهیتابه چدنی یا وُک بریزید وبه مدت ۱ تا ۲دقیقه تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کنند. آنها را بیرون آورده و تا زمان استفاده کنار بگذارید.
3.با یک ساطور تیز، گوشت گوساله را به قطعات باریک خرد کنید.
4.روغن نباتی را در ماهیتابه یا وُک داغ بریزید. گوشت را به آن افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا همه طرف گوشت سرخ شود.
5.برش های فلفل دلمه ای و سیر کوبیده را به وُک بیافزایید و به مدت ۲دقیقه تفت داده و هم بزنید.
6.سویا سس و سرکه را همراه پیازچه درون وُک بریزید و بگذارید تا محتویات ماهیتابه بجوشند. یک دقیقه هم بزنید تا مواد نسوزند و ته نگیرند.
7.خوراک گوشت را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل کنید و کنجدهای تفت داده شده را روی آن بپاشید. آن را داغ به همراه نودل گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک گوشت با کنجد و سویا سس

می توانید دانه های کنجد را روی سینی فر بپاشید و درون فر داغ قرار دهید تا کاملاً قهوه ای شوند، البته میزان رنگ آن به ذائقه شما بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.