توصیه سر آشپز خوراک گوشت با کنجد و سویا سس
می توانید دانه های کنجد را روی سینی فر بپاشید و درون فر داغ قرار دهید تا کاملاً قهوه ای شوند، البته میزان رنگ آن به ذائقه شما بستگی دارد.
۲۵ گرم/ ۲قاشق غذاخوری دانه کنجد | |
۴۵۰ گرم فیله گوساله | |
۲قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک خرد شده | |
۴حبه سیر، کوبیده شده | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه | |
۴قاشق غذاخوری سویا سس | |
۶عدد پیازچه، حلقه شده | |
نودل (رشته چینی) برای سرو |
1. | یک ماهیتابه وُک بزرگ یا ماهیتابه ای چدنی را حرارت دهید تا داغ شود.ز |
2. | دانه های کنجد را در ماهیتابه چدنی یا وُک بریزید وبه مدت ۱ تا ۲دقیقه تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کنند. آنها را بیرون آورده و تا زمان استفاده کنار بگذارید. |
3. | با یک ساطور تیز، گوشت گوساله را به قطعات باریک خرد کنید. |
4. | روغن نباتی را در ماهیتابه یا وُک داغ بریزید. گوشت را به آن افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا همه طرف گوشت سرخ شود. |
5. | برش های فلفل دلمه ای و سیر کوبیده را به وُک بیافزایید و به مدت ۲دقیقه تفت داده و هم بزنید. |
6. | سویا سس و سرکه را همراه پیازچه درون وُک بریزید و بگذارید تا محتویات ماهیتابه بجوشند. یک دقیقه هم بزنید تا مواد نسوزند و ته نگیرند. |
7. | خوراک گوشت را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل کنید و کنجدهای تفت داده شده را روی آن بپاشید. آن را داغ به همراه نودل گرم سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک گوشت با کنجد و سویا سس
می توانید دانه های کنجد را روی سینی فر بپاشید و درون فر داغ قرار دهید تا کاملاً قهوه ای شوند، البته میزان رنگ آن به ذائقه شما بستگی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید