توصیه سرآشپز خوراک تندِ گل کلم و سیب زمینی
توجه داشته باشید که پود زنجبیل جایگزین خوبی برای زنجبیل تازه نیست و بهتر است برای غذای های سرخ کردنی استفاده نشود. زیرا روی حرارت زیاد می سوزد و عطر و طعم آن نیز از زنجبیل طبیعی کمتر است.
۴۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
۲۲۵ گرم کلم پیچ، رشته ای خرد شده | |
۵ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ عدد تره فرنگی، خرد شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۲۲۵ گرم پنیر لوبیای سویا ( توفو )، نگینی خرد شده | |
نمک و فلفل | |
تره فرنگی پخته و رشته ای خرد شده برای تزیین |
1. | سیب زمینی های نگینی را در یک قابلمه آب جوش وکمی نمک، به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده وخوب له و پوره کنید. |
2. | درهمین فاصله، در قابلمه ای جداگانه، کلم ها را به مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید. آنها را آبکش کرده و روی سیب زمینی ها بریزید. |
3. | در یک ماهیتابه بزرگ چدنی روغن را گرم کنید. سیر و تره فرنگی را به آن بیافزایید. آنها را به مدت ۲ تا ۳دقیقه خوب تفت دهید و کلم و سیب زمینی را نیز به آنها اضافه کنید. |
4. | پنیر توفو را افزوده و نمک و فلفل بزنید. روی ظرف رابپوشانید و ۱۰دقیقه آن را بپزید. |
5. | غذا را با دقت پشت و رو کنید تا فرم خود را از دست ندهد و این بار ۵ تا ۷ دقیقه دیگر آن رابپزید تا کاملاً برشته شود. بلافاصله بعد از آماده شدن غذا، روی آن را با تره فرنگی رشته ای كه از پیش خرد كرده اید، تزیین و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک تندِ گل کلم و سیب زمینی
توجه داشته باشید که پود زنجبیل جایگزین خوبی برای زنجبیل تازه نیست و بهتر است برای غذای های سرخ کردنی استفاده نشود. زیرا روی حرارت زیاد می سوزد و عطر و طعم آن نیز از زنجبیل طبیعی کمتر است.
دیدگاهتان را بنویسید