مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۲۲۵ گرم کلم پیچ، رشته ای خرد شده
۵ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ عدد تره فرنگی، خرد شده
یک حبه سیر، له شده
۲۲۵ گرم پنیر لوبیای سویا ( توفو )، نگینی خرد شده
نمک و فلفل
تره فرنگی پخته و رشته ای خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی های نگینی را در یک قابلمه آب جوش وکمی نمک، به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده وخوب له و پوره کنید.
2.درهمین فاصله، در قابلمه ای جداگانه، کلم ها را به مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید. آنها را آبکش کرده و روی سیب زمینی ها بریزید.
3.در یک ماهیتابه بزرگ چدنی روغن را گرم کنید. سیر و تره فرنگی را به آن بیافزایید. آنها را به مدت ۲ تا ۳دقیقه خوب تفت دهید و کلم و سیب زمینی را نیز به آنها اضافه کنید.
4.پنیر توفو را افزوده و نمک و فلفل بزنید. روی ظرف رابپوشانید و ۱۰دقیقه آن را بپزید.
5.غذا را با دقت پشت و رو کنید تا فرم خود را از دست ندهد و این بار ۵ تا ۷ دقیقه دیگر آن رابپزید تا کاملاً برشته شود. بلافاصله بعد از آماده شدن غذا، روی آن را با تره فرنگی رشته ای كه از پیش خرد كرده اید، تزیین و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک تندِ گل کلم و سیب زمینی

توجه داشته باشید که پود زنجبیل جایگزین خوبی برای زنجبیل تازه نیست و بهتر است برای غذای های سرخ کردنی استفاده نشود. زیرا روی حرارت زیاد می سوزد و عطر و طعم آن نیز از زنجبیل طبیعی کمتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.