مواد لازم و ترکیبات

خوراک چهار پنیر و سیب زمینی
۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز قرمز، نصف شده و حلقه شده
۲ حبه سیر،له شده
۲۵ گرم آرد معمولی ( ساده)
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه شیر
۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) در آب شور، آبکش شده و نصف شده
۱۵۰ گرم مخلوط سبزیجات منجمد، یخ زدایی شده
۱۲۵ گرم پنیر گرو ایر سوئیسی رنده شده
۱۲۵ گرم پنیر کهنه ی رنده شده
۵۰ گرم پنیر گورگن زُلا ( ایتالیایی) خرد شده
۲۵ گرم پنیر پارمزان رنده شده
۲۲۵ گرم پنیر توفو (پنیر لوبیای سویا ) خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آویشن خرد شده
نمک و فلفل
چند ساقه آویشن برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس آنها را آبکش کنید.
2.درهمین فاصله، در یک تابه بزرگ کره را آب کرده و سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه روی حرارت کم تفت دهید.
3.آرد را بیافزایید و یک دقیقه تفت دهید. سپس شیر را بریزید و بگذارید جوش بیاید و مرتب آن را هم بزنید.
4.حرارت را کم کرده و آرتیشو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس سبزیجات، نیمی از هر چهار نوع پنیر و پنیر توفو را بیافزایید و خوب مخلوط کنید. آویشن خرد شده و نمک و فلفل را در آخر اضافه نمایید.
5.کف یک ظرف پیرکس را با یک لایه سیب زمینی پخته بپوشانید و مخلوط سبزیجا ت را روی آن بریزید. لایه بعدی را نیز سیب زمینی بچینید و روی همه مواد در لایه آخر را با پنیرهای باقیمانده کاملاً بپوشانید.
6.خوراک را در فری که از قبل گرم شده روی حرار ت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنها یت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود. پس از پخت، غذا را با چند ساقه آویشن تزیین کرده و سرو نمایید.

خوراک چهار پنیر و سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.