خوراک چهار پنیر و سیب زمینی

| خوراک چهار پنیر و سیب زمینی | |
| ۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری کره | |
| یک عدد پیاز قرمز، نصف شده و حلقه شده | |
| ۲ حبه سیر،له شده | |
| ۲۵ گرم آرد معمولی ( ساده) | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه شیر | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) در آب شور، آبکش شده و نصف شده | |
| ۱۵۰ گرم مخلوط سبزیجات منجمد، یخ زدایی شده | |
| ۱۲۵ گرم پنیر گرو ایر سوئیسی رنده شده | |
| ۱۲۵ گرم پنیر کهنه ی رنده شده | |
| ۵۰ گرم پنیر گورگن زُلا ( ایتالیایی) خرد شده | |
| ۲۵ گرم پنیر پارمزان رنده شده | |
| ۲۲۵ گرم پنیر توفو (پنیر لوبیای سویا ) خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آویشن خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| چند ساقه آویشن برای تزیین |
| 1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس آنها را آبکش کنید. |
| 2. | درهمین فاصله، در یک تابه بزرگ کره را آب کرده و سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه روی حرارت کم تفت دهید. |
| 3. | آرد را بیافزایید و یک دقیقه تفت دهید. سپس شیر را بریزید و بگذارید جوش بیاید و مرتب آن را هم بزنید. |
| 4. | حرارت را کم کرده و آرتیشو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس سبزیجات، نیمی از هر چهار نوع پنیر و پنیر توفو را بیافزایید و خوب مخلوط کنید. آویشن خرد شده و نمک و فلفل را در آخر اضافه نمایید. |
| 5. | کف یک ظرف پیرکس را با یک لایه سیب زمینی پخته بپوشانید و مخلوط سبزیجا ت را روی آن بریزید. لایه بعدی را نیز سیب زمینی بچینید و روی همه مواد در لایه آخر را با پنیرهای باقیمانده کاملاً بپوشانید. |
| 6. | خوراک را در فری که از قبل گرم شده روی حرار ت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنها یت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود. پس از پخت، غذا را با چند ساقه آویشن تزیین کرده و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید