مواد لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم اسفناج
۶۸۰ گرم رشته فرنگی(ورمیشل)خشک
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
۱۲۵ گرم سوسیس تند اسپانیایی، حلقه شده
۲۲۵ گرم قارچ وحشی، ورقه شده
۳ عدد فلفل قرمز چیلی تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان تازه رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
۱۰ عدد فیله ماهی کولی برای تزیین

طرز تهیه

1.یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. ورمیشل و یک قاشق غذاخوری روغن را افزوده و اجازه دهید رشته ها بپزند و کمی نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. آنها را آبکش کرده، داخل دیس مخصوص سرو بزرگ و گرم بریزید و گرم نگه دارید.
2.در همین فاصله، بقیه روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سوسیس اسپانیایی حلقه شده و قارچ های وحشی را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه بپزید، سپس فلفل چیلی خرد شده را به بقیه مواد افزوده و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا مزه مواد با هم ترکیب شود.
3.مخلوط قارچ و سوسیس را روی ورمیشل بریزید و کمی نمک و فلفل بزنید. پنیر پارمزان را روی غذا رنده کنید و چند تکه فیله ماهی کولی روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک ورمیشل و قارچ

همیشه سعی کنید قارچ های وحشی را از فروشگاه های معتبر و شناخته شده خریداری کنید و هیچگاه آنها را خودتان نچینید، مگر اینکه هویت و سلامت آنها برای شما مشخص باشد. ما در این غذا از مخلوط قارچ صدفی در رنگ های مختلف استفاده کرده ایم اما شما می توانید قارچ های زرد را نیز امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.