توصیه سرآشپز خوراک هویج و پرتقال
می توان در این دستور غذایی آناناس را جایگزین پرتقال کنید. در صورتیکه قصد دارید از کنسرو آناناس استفاده کنید، دقت کنید که همراه آب طبیعی آناناس باشد نه شربت، زیرا شیرینی، طعم تازه غذا را از بین می برد.
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۴۵۰ گرم هویج، رنده شده | |
۲۲۵ گرم تره فرنگی، رشته ای خرد شده | |
۲ عدد پرتقال، هر پره پوست کنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی | |
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
۱۰۰ گرم بادام زمینی خرد شده |
1. | روغن آفتابگردان را درون یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
2. | هویج و تره فرنگی را درون وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات فقط شروع به نرم شدن کنند. |
3. | پره های پرتقال را به وُک اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید، مراقب باشید در حین هم زدن مواد، پرتقال ها له نشوند. |
4. | کچاپ گوجه فرنگی، شکر و سویا سس را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. |
5. | این مخلوط را به وُک اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
6. | خوراک آماده شده را درون کاسه ای گرم ریخته و روی آن را با بادام زمینی تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک هویج و پرتقال
می توان در این دستور غذایی آناناس را جایگزین پرتقال کنید. در صورتیکه قصد دارید از کنسرو آناناس استفاده کنید، دقت کنید که همراه آب طبیعی آناناس باشد نه شربت، زیرا شیرینی، طعم تازه غذا را از بین می برد.
دیدگاهتان را بنویسید