توصیه سرآشپز خوراک نودل تایلندی
در صورتی که نیاز باشد برای یکی از اعضای خانواده که گیاهخوار است غذا تهیه کنید، این خوراک بسیار سریع و ساده آماده می شود.
۲۲۵ گرم رشته چینی (نودل) برنجی خشک | |
۲ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
۲ عدد پیازشالوت، ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری شکر | |
۲ قاشق غذاخوری آب تمبر هندی | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
۱۷۵ گرم پنیر سویا (توفو) دودی، خرد شده | |
فلفل | |
۲ قاشق غذاخوری بادام زمینی خرد و تفت داده شده برای تزیین |
1. | رشته چینی (نودل) را مطابق دستور مندرج بر روی بسته آن بپزید یا آن را داخل آب جوش به مدت ۵ دقیقه خیس بدهید. |
2. | فلفل چیلی، پیاز شالوت، شکر، آب تمبرهندی، آب لیمو ترش، سویا سس و فلفل را برای به دست آوردن یک طعم بهتر با هم بکوبید. |
3. | هر دو نوع روغن را همزمان در یک وُک یاماهیتابه بزرگ چدنی با حرارت زیاد داغ کنید. پنیر سویا را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. |
4. | مخلوط چیلی و چاشنی ها را به وُک افزوده و آن را به جوش بیاورید تا به مدت ۲دقیقه بپزد، آنها را مدام هم بزنید تا غلیظ شود. |
5. | رشته را آبکش کرده و به مخلوط چیلی اضافه کنید. برای جابجا کردن و هم زدن مواد از ۲ قاشق استفاده کنید تا حدی که بخارغذا قطع شود. خوراک را با بادام زمینی تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک نودل تایلندی
در صورتی که نیاز باشد برای یکی از اعضای خانواده که گیاهخوار است غذا تهیه کنید، این خوراک بسیار سریع و ساده آماده می شود.
دیدگاهتان را بنویسید