مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم رشته چینی (نودل) برنجی خشک
۲ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و ریز خرد شده
۲ عدد پیازشالوت، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری آب تمبر هندی
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۱۷۵ گرم پنیر سویا (توفو) دودی، خرد شده
فلفل
۲ قاشق غذاخوری بادام زمینی خرد و تفت داده شده برای تزیین

طرز تهیه

1.رشته چینی (نودل) را مطابق دستور مندرج بر روی بسته آن بپزید یا آن را داخل آب جوش به مدت ۵ دقیقه خیس بدهید.
2.فلفل چیلی، پیاز شالوت، شکر، آب تمبرهندی، آب لیمو ترش، سویا سس و فلفل را برای به دست آوردن یک طعم بهتر با هم بکوبید.
3.هر دو نوع روغن را همزمان در یک وُک یاماهیتابه بزرگ چدنی با حرارت زیاد داغ کنید. پنیر سویا را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
4.مخلوط چیلی و چاشنی ها را به وُک افزوده و آن را به جوش بیاورید تا به مدت ۲دقیقه بپزد، آنها را مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
5.رشته را آبکش کرده و به مخلوط چیلی اضافه کنید. برای جابجا کردن و هم زدن مواد از ۲ قاشق استفاده کنید تا حدی که بخارغذا قطع شود. خوراک را با بادام زمینی تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک نودل تایلندی

در صورتی که نیاز باشد برای یکی از اعضای خانواده که گیاهخوار است غذا تهیه کنید، این خوراک بسیار سریع و ساده آماده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.