توصیه سر آشپز خوراک میگو با کلم چینی
قارچ شیتاک در تمام سوپرمارکت های بزرگ در دسترس است.
۲۲۵ گرم قارچ شیتاک | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
۶ عدد پیازچه، حلقه شده | |
یک عدد کلم چینی(کلم برگ)، رشته ای خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری | |
۶ قاشق غذاخوری شیر نارگیل | |
۲۰۰ گرم گوشت میگوی پخته شده، آبکش شده | |
یک قاشق چایخوری تکه های فلفل چیلی خشک |
1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، قارچ ها را به صورت درازخرد کنید. |
2. | روغن نباتی را درون یک وُک یا ماهیتابه چدنی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | قارچ و سیر را داخل وُک یا ماهیتابه چدنی ریخته و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند. |
4. | پیازچه و کلم چینی (کلم برگ) رشته ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا برگ ها کمی پژمرده و نرم شوند. |
5. | در کاسه کوچکی خمیر کاری و شیر نارگیل را با هم مخلوط کنید. |
6. | مخلوط کاری و شیرنارگیل را به همراه گوشت میگو و فلفل چیلی خشک به مواد داخل ماهیتابه افزوده، با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. |
7. | مخلوط داخل ماهیتابه را حرارت دهید تا به جوش آمده و شروع به قُل زدن کند. |
8. | سبزیجات و گوشت میگوی تفت داده شده را به کاسه های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک میگو با کلم چینی
قارچ شیتاک در تمام سوپرمارکت های بزرگ در دسترس است.
دیدگاهتان را بنویسید