مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم قارچ شیتاک
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، کوبیده شده
۶ عدد پیازچه، حلقه شده
یک عدد کلم چینی(کلم برگ)، رشته ای خرد شده
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری
۶ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
۲۰۰ گرم گوشت میگوی پخته شده، آبکش شده
یک قاشق چایخوری تکه های فلفل چیلی خشک

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، قارچ ها را به صورت درازخرد کنید.
2.روغن نباتی را درون یک وُک یا ماهیتابه چدنی که از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.قارچ و سیر را داخل وُک یا ماهیتابه چدنی ریخته و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند.
4.پیازچه و کلم چینی (کلم برگ) رشته ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا برگ ها کمی پژمرده و نرم شوند.
5.در کاسه کوچکی خمیر کاری و شیر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
6.مخلوط کاری و شیرنارگیل را به همراه گوشت میگو و فلفل چیلی خشک به مواد داخل ماهیتابه افزوده، با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
7.مخلوط داخل ماهیتابه را حرارت دهید تا به جوش آمده و شروع به قُل زدن کند.
8.سبزیجات و گوشت میگوی تفت داده شده را به کاسه های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک میگو با کلم چینی

قارچ شیتاک در تمام سوپرمارکت های بزرگ در دسترس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.