طرز تهیه

1.میگوها را با کمی نمک، سفیده تخم مرغ و آرد ذرتی که در کمی آب حل شده، ترکیب کنید تا میگوها کاملاً به مواد آغشته شوند.
2.روغن را در یک وُک گرم شده، حرارت دهید و میگوها را فقط به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه به سبک شرقی در آن تفت دهید. سپس آنها را بیرون آورده و بر روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید.
3.روغن باقی مانده درون وُک را خالی کرده و فقط حدود یک قاشق غذاخوری آن را نگه دارید. پیازچه و زنجبیل را برای طعم دادن به روغن، به آن اضافه کرده و چند ثانیه حرارت دهید. سپس فلفل دلمه ای را بیافزایید و به مدت یک دقیقه به همان سبک تفت دهید.
4.پس از افزودن میگوها، مابقی نمک را به همراه شکر به آنها بیافزایید. به تفت دادن ادامه دهید. سپس سویا سس را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. روی مواد روغن کنجد ریخته و بلافاصله غذا را سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک میگو

افزودن یک تا دو عدد فلفل چیلی قرمز یا سبز کوچک به فلفل دلمه ای خرد شده، طعمی تند و تیز به این غذا می افزاید. برای تهیه یک غذای کاملاً تند، دانه های فلفل را جدا نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.