توصیه سر آشپز خوراک میگو
افزودن یک تا دو عدد فلفل چیلی قرمز یا سبز کوچک به فلفل دلمه ای خرد شده، طعمی تند و تیز به این غذا می افزاید. برای تهیه یک غذای کاملاً تند، دانه های فلفل را جدا نکنید.
1. | میگوها را با کمی نمک، سفیده تخم مرغ و آرد ذرتی که در کمی آب حل شده، ترکیب کنید تا میگوها کاملاً به مواد آغشته شوند. |
2. | روغن را در یک وُک گرم شده، حرارت دهید و میگوها را فقط به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه به سبک شرقی در آن تفت دهید. سپس آنها را بیرون آورده و بر روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید. |
3. | روغن باقی مانده درون وُک را خالی کرده و فقط حدود یک قاشق غذاخوری آن را نگه دارید. پیازچه و زنجبیل را برای طعم دادن به روغن، به آن اضافه کرده و چند ثانیه حرارت دهید. سپس فلفل دلمه ای را بیافزایید و به مدت یک دقیقه به همان سبک تفت دهید. |
4. | پس از افزودن میگوها، مابقی نمک را به همراه شکر به آنها بیافزایید. به تفت دادن ادامه دهید. سپس سویا سس را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. روی مواد روغن کنجد ریخته و بلافاصله غذا را سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک میگو
افزودن یک تا دو عدد فلفل چیلی قرمز یا سبز کوچک به فلفل دلمه ای خرد شده، طعمی تند و تیز به این غذا می افزاید. برای تهیه یک غذای کاملاً تند، دانه های فلفل را جدا نکنید.
دیدگاهتان را بنویسید