مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم هشت پا (مرکب ماهی)، حلقه شده
۲ قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده)
½ قاشق چایخوری نمک
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
یک عدد پیاز قرمز ، درشت خلال شده
۱۶۰ گرم سس لوبیای سیاه

طرز تهیه

1.حلقه های خرد شده مرکب ماهی را بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.نمک و آرد را درون یک کاسه ریخته و مخلوط نمایید. هشت پا را درون این کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً به آن آغشته شود.
3.با یک چاقوی تیز، دانه های فلفل دلمه ای را بیرون آورده و آن را باریک خلال کنید.
4.روغن بادام زمینی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و آن را داخل ظرف بچرخانید تا به خوبی داغ شود.
5.فلفل دلمه ای و پیاز قرمز را به وُک اضافه کرده و برای ۲دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن نمایند.
6.ماهی را به وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگرتفت دهید تا به خوبی بپزد. دقت کنید آن رابیش از اندازه نپزید.
7.سس لوبیای سیاه را به ظرف اضافه کرده و حرارت دهید تا شروع به قل زدن نماید. خوراک را داخل کاسه های گرم کشیده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک ماهی تن و سبزیجات

می توان به جای ماهی تن از استیک شمشیر ماهی استفاده کرد. شمشیر ماهی طعمی نزدیک به طعم ماهی تن را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.