توصیه سر آشپز خوراک ماهی تن و سبزیجات
می توان به جای ماهی تن از استیک شمشیر ماهی استفاده کرد. شمشیر ماهی طعمی نزدیک به طعم ماهی تن را دارد.

| ۴۵۰ گرم هشت پا (مرکب ماهی)، حلقه شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده) | |
| ½ قاشق چایخوری نمک | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز | |
| یک عدد پیاز قرمز ، درشت خلال شده | |
| ۱۶۰ گرم سس لوبیای سیاه |
| 1. | حلقه های خرد شده مرکب ماهی را بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
| 2. | نمک و آرد را درون یک کاسه ریخته و مخلوط نمایید. هشت پا را درون این کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً به آن آغشته شود. |
| 3. | با یک چاقوی تیز، دانه های فلفل دلمه ای را بیرون آورده و آن را باریک خلال کنید. |
| 4. | روغن بادام زمینی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و آن را داخل ظرف بچرخانید تا به خوبی داغ شود. |
| 5. | فلفل دلمه ای و پیاز قرمز را به وُک اضافه کرده و برای ۲دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن نمایند. |
| 6. | ماهی را به وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگرتفت دهید تا به خوبی بپزد. دقت کنید آن رابیش از اندازه نپزید. |
| 7. | سس لوبیای سیاه را به ظرف اضافه کرده و حرارت دهید تا شروع به قل زدن نماید. خوراک را داخل کاسه های گرم کشیده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک ماهی تن و سبزیجات
می توان به جای ماهی تن از استیک شمشیر ماهی استفاده کرد. شمشیر ماهی طعمی نزدیک به طعم ماهی تن را دارد.
دیدگاهتان را بنویسید