مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۳۵۰ گرم ران بدون استخوان مرغ، بدون پوست و خلالی خرد شده
یک عدد پیاز، خلال شده
یک حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل قرمز، دانه گرفته و حلقه شده
۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۴ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد پرتقال
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ عدد پرتقال
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا
برنج یا رشته چینی (نودل) پخته، برای سرو

طرز تهیه

1.روغن را در یک وُک بزرگ که از قبل گرم شده، داغ کنید. مرغ را اضافه نمایید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه به روش شرقی تفت دهید تا تمام تکه های مرغ ترد شوند.
2.پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و غلاف خوراکی نخود فرنگی را به وُک اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا زمانیکه سبزیجات ترد شوند و تکه های مرغ کاملاً بپزند.
3.سویا سس، رب گوجه فرنگی، پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال و آرد ذرت را با هم مخلوط کرده و آن را به وُک اضافه نموده و هم بزنید تا آب غذا کمی غلیظ گردد.
4.با استفاده از یک چاقوی تیز، پرتقال ها را پوست کنده و گوشت هر پره را جدا نمایید. تکه های پرتقال را همراه جوانه لوبیا به مواد داخل وُک اضافه نموده و به مدت ۲ دقیقه دیگرحرارت دهید.
5.خوراک آماده را داخل بشقاب ریخته و بلافاصله به همراه برنج و یارشته چینی سرونمایید.

توصیه سرآشپز خوراک مرغ پرتقالی

جوانه لوبیا از دسته جوانه هایی است که در چین جزء مواد اولیه آشپزی به حساب می آید، به پخت زیادی نیاز ندارند و در صورت تمایل، به صورت خام مصرف می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.