توصیه سرآشپز خوراک مرغ پرتقالی
جوانه لوبیا از دسته جوانه هایی است که در چین جزء مواد اولیه آشپزی به حساب می آید، به پخت زیادی نیاز ندارند و در صورت تمایل، به صورت خام مصرف می شود.

| ۳ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۳۵۰ گرم ران بدون استخوان مرغ، بدون پوست و خلالی خرد شده | |
| یک عدد پیاز، خلال شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| یک عدد فلفل قرمز، دانه گرفته و حلقه شده | |
| ۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۴ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| پوست ریز رنده شده و آب یک عدد پرتقال | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ۲ عدد پرتقال | |
| ۱۰۰ گرم جوانه لوبیا | |
| برنج یا رشته چینی (نودل) پخته، برای سرو |
| 1. | روغن را در یک وُک بزرگ که از قبل گرم شده، داغ کنید. مرغ را اضافه نمایید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه به روش شرقی تفت دهید تا تمام تکه های مرغ ترد شوند. |
| 2. | پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و غلاف خوراکی نخود فرنگی را به وُک اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا زمانیکه سبزیجات ترد شوند و تکه های مرغ کاملاً بپزند. |
| 3. | سویا سس، رب گوجه فرنگی، پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال و آرد ذرت را با هم مخلوط کرده و آن را به وُک اضافه نموده و هم بزنید تا آب غذا کمی غلیظ گردد. |
| 4. | با استفاده از یک چاقوی تیز، پرتقال ها را پوست کنده و گوشت هر پره را جدا نمایید. تکه های پرتقال را همراه جوانه لوبیا به مواد داخل وُک اضافه نموده و به مدت ۲ دقیقه دیگرحرارت دهید. |
| 5. | خوراک آماده را داخل بشقاب ریخته و بلافاصله به همراه برنج و یارشته چینی سرونمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک مرغ پرتقالی
جوانه لوبیا از دسته جوانه هایی است که در چین جزء مواد اولیه آشپزی به حساب می آید، به پخت زیادی نیاز ندارند و در صورت تمایل، به صورت خام مصرف می شود.
دیدگاهتان را بنویسید