مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن
۷۰۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان به قطعات ۵ سانتیمتری تکه شده
۳ حبه سیر، له شده
۵/۳ سانتیتر ریشه زنجبیل تازه، خلال باریک شده
یک قاشق چایخوری دانه انار، کوبیده شده
½ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
یک قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
۲ عدد فلفل چیلی سبز تازه، حلقه شده
½ قاشق چایخوری نمک
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست رنده شده یک عدد لیمو
۶ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۱۲۵ میلی لیتر عصاره مرغ
نان لواش برای سرو

طرز تهیه

1.روغن را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم کرده، مرغ را داخل آن به سبک شرقی تفت دهید تا هر دو طرف آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
2.زنجبیل، سیر و دانه های انار را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. مراقب باشید سیرها نسوزند.
3.زردچوبه، گرام ماسالا و فلفل را به مواد افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید.
4.مرغ را به ماهیتابه برگردانده، نمک، پوست رنده شده و آب لیمو ترش، گشنیز و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید. مرغ را خوب تفت دهید و مطمئن شوید سس کاملاً به خورد آن رفته باشد.
5.مواد را حرارت دهید تا سس به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده تا به آرامی به مدت ۱۵ دقیقه قل بزند و آب آن بخار شود و مرغ مغزپخت شود. این غذا را همراه نان لواش گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک مرغ و زنجبیل سرخ شده

غذاهای تفت داده شده به سبک شرقی، به دلیل اینکه مقدار خیلی کمی روغن در تهیه شان مصرف می شود، برای رژیم های کم چرب بسیار مناسب هستند. غذا با حرارت بالا آماده می شود تا هم مغز پخت شده و هم طعم خود را حفظ کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.