خوراک مرغ ویژه منطقه باسک

| ۳/۱ کیلوگرم مرغ، به ۸ تکه خرد شده | |
| آرد برای پاشیدن روی مواد | |
| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز درشت، درشت خلال شده | |
| ۲ عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و به رشته های ضخیم خلال شده | |
| ۲ حبه سیر | |
| ۱۵۰ گرم سوسیس تند، به قطعات یک سانتیمتری خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۲۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید یا برنج اسپانیایی متوسط | |
| ۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
| یک قاشق چایخوری چیلی خشک کوبیده شده | |
| ½ قاشق چایخوری آویشن خشک شده | |
| ۱۲۰ گرم ژامبون خشک، مکعبی خرد شده | |
| ۱۲ عدد زیتون سیاه خشک بی هسته، خیس خورده | |
| ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه | |
| نمک و فلفل |
| 1. | تکه های مرغ را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، خوب خشک کنید. حدود ۲ قاشق غذاخوری آرد داخل یک کیسه فریزر بریزید، نمک و فلفل را به آن افزوده و تکه های مرغ را در آن بریزید. درب کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا مرغ به مواد آغشته شود. |
| 2. | ۲ قاشق غذاخوری از روغن را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کنید. مرغ را به آن بیافزایید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. آن را به یک بشقاب انتقال دهید. |
| 3. | روغن باقیمانده را داخل قابلمه حرارت داده و پیاز و فلفل را به آن بیافزایید. حرارت را کم کرده و آنها را کمی تفت دهید. سیر، سوسیس و رب گوجه فرنگی را افزوده و حدود ۳ دقیقه سرخ کنید. برنج را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه بپزید، مواد را مرتب هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. |
| 4. | عصاره مرغ، فلفل چیلی له شده و آویشن را به همراه نمک و فلفل به آن بیافزایید. مواد را به جوش بیاورید. مرغ را به قابلمه برگردانده، درب ظرف را ببندید و روی حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه بپزید. |
| 5. | ژامبون، زیتون سیاه و نصف جعفری را به مخلوط برنج اضافه کنید. مجدداً درب ظرف را ببندید و ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. باقیمانده ی جعفری را روی مخلوط ریخته و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید