مواد لازم و ترکیبات

۳/۱ کیلوگرم مرغ، به ۸ تکه خرد شده
آرد برای پاشیدن روی مواد
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت، درشت خلال شده
۲ عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و به رشته های ضخیم خلال شده
۲ حبه سیر
۱۵۰ گرم سوسیس تند، به قطعات یک سانتیمتری خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید یا برنج اسپانیایی متوسط
۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ
یک قاشق چایخوری چیلی خشک کوبیده شده
½ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
۱۲۰ گرم ژامبون خشک، مکعبی خرد شده
۱۲ عدد زیتون سیاه خشک بی هسته، خیس خورده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.تکه های مرغ را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، خوب خشک کنید. حدود ۲ قاشق غذاخوری آرد داخل یک کیسه فریزر بریزید، نمک و فلفل را به آن افزوده و تکه های مرغ را در آن بریزید. درب کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا مرغ به مواد آغشته شود.
2.۲ قاشق غذاخوری از روغن را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کنید. مرغ را به آن بیافزایید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. آن را به یک بشقاب انتقال دهید.
3.روغن باقیمانده را داخل قابلمه حرارت داده و پیاز و فلفل را به آن بیافزایید. حرارت را کم کرده و آنها را کمی تفت دهید. سیر، سوسیس و رب گوجه فرنگی را افزوده و حدود ۳ دقیقه سرخ کنید. برنج را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه بپزید، مواد را مرتب هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
4.عصاره مرغ، فلفل چیلی له شده و آویشن را به همراه نمک و فلفل به آن بیافزایید. مواد را به جوش بیاورید. مرغ را به قابلمه برگردانده، درب ظرف را ببندید و روی حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه بپزید.
5.ژامبون، زیتون سیاه و نصف جعفری را به مخلوط برنج اضافه کنید. مجدداً درب ظرف را ببندید و ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. باقیمانده ی جعفری را روی مخلوط ریخته و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.