مواد اولیه لازم و ترکیبات

۸ قطعه مرغ ۱۱۵ گرمی، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
۴ قاشق غذاخوری خردل ملایم
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
۳ قاشق غذاخوری دانه خشخاش
۴۰۰ گرم پاستا فرمی صدفی تازه
نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

راهنمای پخت

1.تکه های مرغ را یک لایه در کف دیس نسوزی بچینید.
2.کره، خردل، آبلیمو، شکر و فلفل شیرین را در کاسه ای مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بزنید. سپس نیمی از مخلوط را روی تکه های مرغ بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵دقیقه قرار دهید تا بپزند.
3.ظرف را به آرامی از فر درآورید و با احتیاط تکه های مرغ را پشت و رو کنید. سپس، سطح مرغ ها را با باقیمانده مخلوط خردل پوشانده و روی آنها دانه های خشخاش بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر قراردهید.
4.در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب وکمی نمک را به جوش آورده، پاستا و روغن زیتون را در آن ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند اما شکل خود را حفظ کنند.
5.پاستا را کاملاً آبکش کرده و در ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و روی آن را با تکه های مرغ بپوشانید، روی آن سس بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک مرغ با سس خردل

خردل دیژون نوعی خردل است که اغلب به دلیل خالص بودن و تندی بسیار ملایم، در دستورات آشپزی کاربرد زیادی دارد، خردل آلمانی (ژرمن)، مزه ای ترش و شیرین دارد که خردل باواریایی در مقایسه با آن کمی شیرین تر است. خردل آمریکایی نیز ملایم وشیرین است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.