مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۳۵۰ گرم سینه مرغ، باریک خرد شده
۸ عدد پیاز شالوت، خرد شده
۵/۲سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک عدد فلفل چیلی سبز، ریز خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز، باریک خلال شده
۳ عدد کدو سبز، نازک حلقه شده
۲ قاشق غذاخوری پودر بادام
یک قاشق چایخوری پودردارچین
یک قاشق غذاخوری سس صدف
۵۰ گرم پودر نارگیل
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.روغن کنجد را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ و گرم شده، حرارت دهید.
2.مرغ را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید، حدود ۴ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
3.پیاز شالوت، سیر، زنجبیل و فلفل چیلی را به مواد بیافزایید و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
4.فلفل دلمه ای قرمز، سبز و کدو را اضافه نموده و حدود ۱دقیقه آنها را بپزید.
5.در آخر، پودر بادام، دارچین، سس صدف و نارگیل رافزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
6.غذا را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک مرغ با سبزیجات

شما می توانید در تهیه این غذا از سبزیجات مختلف دیگر بر حسب دسترسی فصلی یا هر نوع سبزی که دم دست دارید، استفاده کنید. حتی می توانید از کلم بروکلی و یا بلال نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.