توصیه سرآشپز خوراک مرغ اسپانیایی با سیر
حبه های سیر پخته، درصورتیکه پوره شوند و در کنار مرغ قرار گیرند، طعم بسیارخوبی به مرغ خواهند داد.

| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد | |
| فلفل قرمز | |
| ۴ تکه اران کامل مرغ یا هر تکه ی دیگری که تمایل دارید، آب اضافی آنها با دستمال خشک شده | |
| ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲۰ حبه سیر درشت، نصف شده و قسمت سبز آن جدا شده | |
| یک عدد برگ بوی بزرگ | |
| ۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
| نمک و فلفل | |
| جعفری تازه، خرد شده برای تزیین |
| 1. | ۲ قاشق غذاخوری آرد را به همراه فلفل قرمز و نمک و فلفل داخل یک کیسه پلاستیکی ریخته، به ترتیب تکه های مرغ را داخل کیسه ریخته و خوب تکان دهید تا به مواد داخل کیسه کاملاً آغشته شود، سپس ادویه های اضافه را از روی آنها بتکانید. |
| 2. | ۳ قاشق غذاخوری آرد را به همراه فلفل قرمز و نمک و فلفل داخل یک کیسه پلاستیکی ریخته، به ترتیب تکه های مرغ را داخل کیسه ریخته و خوب تکان دهید تا به مواد داخل کیسه کاملاً آغشته شود، سپس ادویه های اضافه را از روی آنها بتکانید. |
| 3. | تکه های مرغ را از سمت پوستشان به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا پوست آنها طلایی شود. آنها را زیر و رو کرده و ۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید، در صورت نیاز ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن به ماهیتابه بیافزایید. |
| 4. | سیر را به ماهیتابه برگردانید. برگ بو و عصاره مرغ را اضافه کرده و به جوش آورید. حرارت را کم کرده، درب ظرف را بسته و به مدت ۲۵ دقیقه مواد را بجوشانید تا مرغ کاملاً ترد شود. |
| 5. | با استفاده از یک قاشق سوراخ دار مرغ را داخل یک دیس قرار داده و گرم نگه دارید. آب غذا را به همراه سیرها، بجوشانید تاحجم آن به ۲۵۰ میلی لیتر برسد. در صورت نیاز نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
| 6. | سس را با قاشق بر روی مرغ ریخته و سیرها را روی آن بپاشید. ظرف غذا را با جعفری تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک مرغ اسپانیایی با سیر
حبه های سیر پخته، درصورتیکه پوره شوند و در کنار مرغ قرار گیرند، طعم بسیارخوبی به مرغ خواهند داد.
دیدگاهتان را بنویسید