مواد لازم و ترکیبات

۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد
فلفل قرمز
۴ تکه اران کامل مرغ یا هر تکه ی دیگری که تمایل دارید، آب اضافی آنها با دستمال خشک شده
۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲۰ حبه سیر درشت، نصف شده و قسمت سبز آن جدا شده
یک عدد برگ بوی بزرگ
۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ
نمک و فلفل
جعفری تازه، خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.۲ قاشق غذاخوری آرد را به همراه فلفل قرمز و نمک و فلفل داخل یک کیسه پلاستیکی ریخته، به ترتیب تکه های مرغ را داخل کیسه ریخته و خوب تکان دهید تا به مواد داخل کیسه کاملاً آغشته شود، سپس ادویه های اضافه را از روی آنها بتکانید.
2.۳ قاشق غذاخوری آرد را به همراه فلفل قرمز و نمک و فلفل داخل یک کیسه پلاستیکی ریخته، به ترتیب تکه های مرغ را داخل کیسه ریخته و خوب تکان دهید تا به مواد داخل کیسه کاملاً آغشته شود، سپس ادویه های اضافه را از روی آنها بتکانید.
3.تکه های مرغ را از سمت پوستشان به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا پوست آنها طلایی شود. آنها را زیر و رو کرده و ۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید، در صورت نیاز ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن به ماهیتابه بیافزایید.
4.سیر را به ماهیتابه برگردانید. برگ بو و عصاره مرغ را اضافه کرده و به جوش آورید. حرارت را کم کرده، درب ظرف را بسته و به مدت ۲۵ دقیقه مواد را بجوشانید تا مرغ کاملاً ترد شود.
5.با استفاده از یک قاشق سوراخ دار مرغ را داخل یک دیس قرار داده و گرم نگه دارید. آب غذا را به همراه سیرها، بجوشانید تاحجم آن به ۲۵۰ میلی لیتر برسد. در صورت نیاز نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
6.سس را با قاشق بر روی مرغ ریخته و سیرها را روی آن بپاشید. ظرف غذا را با جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک مرغ اسپانیایی با سیر

حبه های سیر پخته، درصورتیکه پوره شوند و در کنار مرغ قرار گیرند، طعم بسیارخوبی به مرغ خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.