مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم نخود، دو لپه و شسته شده
۳ قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق چایخوری دانه پیاز
۲ عدد پیاز، حلقه شده
۱۲۵ گرم کدو سبز، حلقه شده
۱۲۵ گرم سیب زمینی، مکعب های یک سانتیمتری خرد شده
۱۲۵ گرم هویج، حلقه شده
یک عدد بادمجان کوچک، حلقه شده
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی، خرد شده
۳۰۰ ملی لیتر/ ½ پیمانه آب
۳ حبه سیر، خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک قاشق چایخوری نمک
۲ عدد فلفل سبز تازه چیلی، حلقه شده
½ قاشق چایخوری گرام ماسالا
۲ قاشق چایخوری گشنیز تازه، خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

طرز تهیه

1.نخودهای دو لپه شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی آنها را با آب نمک بپوشانید. بگذارید به جوش بیایند. سپس آنها را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید. نخودها را آبکش نموده و آنها را گرم نگه دارید.
2.روغن را درون یک ماهیتابه دو دسته یا یک وُک گرم کنید، دانه های پیاز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شروع به صدا دادن و پریدن کنند.
3.پیاز حلقه شده را بیافزایید، تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم و طلایی رنگ شوند.
4.کدو، سیب زمینی، هویج و بادمجان را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید، به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و تفت دهید.
5.گوجه فرنگی خرد شده، زیره، پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل چیلی حلقه شده، گرام ماسالا و نخود پخته را بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
6.اجازه دهید مواد به جوش بیایند، سپس آنها را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم، هر از چند گاهی هم بزنید و بجوشانید تا سبزیجات نرم و ترد شوند.
7.گشنیز تازه را به سبزیجات ادویه دار اضافه کنید و سرو نمایید.

خوراک مخلوط سبزیجات بالتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.