خوراک مخلوط سبزیجات بالتی

| ۲۲۵ گرم نخود، دو لپه و شسته شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن | |
| یک قاشق چایخوری دانه پیاز | |
| ۲ عدد پیاز، حلقه شده | |
| ۱۲۵ گرم کدو سبز، حلقه شده | |
| ۱۲۵ گرم سیب زمینی، مکعب های یک سانتیمتری خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم هویج، حلقه شده | |
| یک عدد بادمجان کوچک، حلقه شده | |
| ۲۲۵ گرم گوجه فرنگی، خرد شده | |
| ۳۰۰ ملی لیتر/ ½ پیمانه آب | |
| ۳ حبه سیر، خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۲ عدد فلفل سبز تازه چیلی، حلقه شده | |
| ½ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| ۲ قاشق چایخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز |
| 1. | نخودهای دو لپه شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی آنها را با آب نمک بپوشانید. بگذارید به جوش بیایند. سپس آنها را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید. نخودها را آبکش نموده و آنها را گرم نگه دارید. |
| 2. | روغن را درون یک ماهیتابه دو دسته یا یک وُک گرم کنید، دانه های پیاز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شروع به صدا دادن و پریدن کنند. |
| 3. | پیاز حلقه شده را بیافزایید، تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم و طلایی رنگ شوند. |
| 4. | کدو، سیب زمینی، هویج و بادمجان را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید، به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و تفت دهید. |
| 5. | گوجه فرنگی خرد شده، زیره، پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل چیلی حلقه شده، گرام ماسالا و نخود پخته را بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
| 6. | اجازه دهید مواد به جوش بیایند، سپس آنها را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم، هر از چند گاهی هم بزنید و بجوشانید تا سبزیجات نرم و ترد شوند. |
| 7. | گشنیز تازه را به سبزیجات ادویه دار اضافه کنید و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید