توصیه سرآشپز خوراک ماهی سالمون با آناناس
در صورت تمایل، می توانید از ماهی قزل آلا استفاده نمایید.

| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک عدد پیاز قرمز، خلال شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی، دانه گرفته و خلال شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده | |
| ۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری | |
| ۴۵۰ گرم فیله ماهی سالمون بدون پوست | |
| یک قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا | |
| ۲۲۵ گرم آناناس کمپوتی مکعبی خرد شده، آبکش شده | |
| ۱۰۰ گرم جوانه لوبیا | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت |
| 1. | هر یک از بلال هارا از طول به دو نیم کنید. روغن را درون یک وُک بزرگ گرم شده، حرارت دهید. بلال، فلفل دلمه ای و پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
| 2. | ماهی سالمون را زیر آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید. |
| 3. | فیله ماهی را به برش های نازک بریده و در یک کاسه بزرگ قراردهید. پودر پاپریکا را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام سطح ماهی را بپوشاند. |
| 4. | ماهی را به همراه آناناس داخل وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. |
| 5. | جوانه های لوبیا را اضافه نموده و خوب هم بزنید. |
| 6. | کچاپ گوجه فرنگی، سویا سس و آرد ذرت را مخلوط نموده و به وُک بیافزایید و به پخت ادامه دهید تا آب آن غلیظ گردد. خوراک آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی گرم کشیده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک ماهی سالمون با آناناس
در صورت تمایل، می توانید از ماهی قزل آلا استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید