مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز قرمز، خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی، دانه گرفته و خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده
۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری
۴۵۰ گرم فیله ماهی سالمون بدون پوست
یک قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
۲۲۵ گرم آناناس کمپوتی مکعبی خرد شده، آبکش شده
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری آرد ذرت

طرز تهیه

1.هر یک از بلال هارا از طول به دو نیم کنید. روغن را درون یک وُک بزرگ گرم شده، حرارت دهید. بلال، فلفل دلمه ای و پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
2.ماهی سالمون را زیر آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.
3.فیله ماهی را به برش های نازک بریده و در یک کاسه بزرگ قراردهید. پودر پاپریکا را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام سطح ماهی را بپوشاند.
4.ماهی را به همراه آناناس داخل وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
5.جوانه های لوبیا را اضافه نموده و خوب هم بزنید.
6.کچاپ گوجه فرنگی، سویا سس و آرد ذرت را مخلوط نموده و به وُک بیافزایید و به پخت ادامه دهید تا آب آن غلیظ گردد. خوراک آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی گرم کشیده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک ماهی سالمون با آناناس

در صورت تمایل، می توانید از ماهی قزل آلا استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.