توصیه سرآشپز خوراک ماهی سالمون با آناناس
در صورت تمایل، می توانید از ماهی قزل آلا استفاده نمایید.
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز قرمز، خلال شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی، دانه گرفته و خلال شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده | |
۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری | |
۴۵۰ گرم فیله ماهی سالمون بدون پوست | |
یک قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا | |
۲۲۵ گرم آناناس کمپوتی مکعبی خرد شده، آبکش شده | |
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا | |
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی | |
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی | |
یک قاشق چایخوری آرد ذرت |
1. | هر یک از بلال هارا از طول به دو نیم کنید. روغن را درون یک وُک بزرگ گرم شده، حرارت دهید. بلال، فلفل دلمه ای و پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
2. | ماهی سالمون را زیر آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید. |
3. | فیله ماهی را به برش های نازک بریده و در یک کاسه بزرگ قراردهید. پودر پاپریکا را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام سطح ماهی را بپوشاند. |
4. | ماهی را به همراه آناناس داخل وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. |
5. | جوانه های لوبیا را اضافه نموده و خوب هم بزنید. |
6. | کچاپ گوجه فرنگی، سویا سس و آرد ذرت را مخلوط نموده و به وُک بیافزایید و به پخت ادامه دهید تا آب آن غلیظ گردد. خوراک آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی گرم کشیده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک ماهی سالمون با آناناس
در صورت تمایل، می توانید از ماهی قزل آلا استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید