توصیه سر آشپز گوشت خوراک ماهی زنجبیلی
با اینکه شمشیر ماهی از انواع ماهی های گران قیمت است ولی از آنجا که دارای بافت و طعمی بی نظیر است، ارزش تهیه و پخت را دارد. با این حال شما می توانید از ماهی کاد cod نیز به جای آن استفاده کنید.
۴۵۰ گرم شمشیر ماهی | |
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی شیرین | |
یک قاشق غذاخوری روغن ذرت | |
۱۰۰ گرم مارچوبه ریز | |
۳ عدد پیازچه، حلقه شده | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد |
1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، ماهی را به حلقه های نازک بریده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
2. | در یک کاسه کوچک، سس چیلی شیرین و زنجبیل را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. با قلم موی آشپزخانه بر روی هر دو طرف ماهی، از این سس بمالید. |
3. | روغن ذرت را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
4. | مارچوبه، پیازچه و تکه های ماهی را به وُک بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه به آرامی هم بزنید تا ماهی ها خرد نشوند. |
5. | ماهیتابه یا وُک را از روی حرارت برداشته و روی مواد کمی روغن کنجد بپاشید و با تکان دادن ماهیتابه آنها را هم بزنید تا مخلوط شوند. |
6. | خوراک ماهی زنجبیلی را در یک ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و بلافاصله سرونمایید. |
توصیه سر آشپز گوشت خوراک ماهی زنجبیلی
با اینکه شمشیر ماهی از انواع ماهی های گران قیمت است ولی از آنجا که دارای بافت و طعمی بی نظیر است، ارزش تهیه و پخت را دارد. با این حال شما می توانید از ماهی کاد cod نیز به جای آن استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید