مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم شمشیر ماهی
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی شیرین
یک قاشق غذاخوری روغن ذرت
۱۰۰ گرم مارچوبه ریز
۳ عدد پیازچه، حلقه شده
یک قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، ماهی را به حلقه های نازک بریده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
2.در یک کاسه کوچک، سس چیلی شیرین و زنجبیل را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. با قلم موی آشپزخانه بر روی هر دو طرف ماهی، از این سس بمالید.
3.روغن ذرت را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی از قبل گرم شده، حرارت دهید.
4.مارچوبه، پیازچه و تکه های ماهی را به وُک بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه به آرامی هم بزنید تا ماهی ها خرد نشوند.
5.ماهیتابه یا وُک را از روی حرارت برداشته و روی مواد کمی روغن کنجد بپاشید و با تکان دادن ماهیتابه آنها را هم بزنید تا مخلوط شوند.
6.خوراک ماهی زنجبیلی را در یک ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و بلافاصله سرونمایید.

توصیه سر آشپز گوشت خوراک ماهی زنجبیلی

با اینکه شمشیر ماهی از انواع ماهی های گران قیمت است ولی از آنجا که دارای بافت و طعمی بی نظیر است، ارزش تهیه و پخت را دارد. با این حال شما می توانید از ماهی کاد cod نیز به جای آن استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.