توصیه سر آشپز گوشت خوراک ماهی زنجبیلی
با اینکه شمشیر ماهی از انواع ماهی های گران قیمت است ولی از آنجا که دارای بافت و طعمی بی نظیر است، ارزش تهیه و پخت را دارد. با این حال شما می توانید از ماهی کاد cod نیز به جای آن استفاده کنید.

| ۴۵۰ گرم شمشیر ماهی | |
| یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی شیرین | |
| یک قاشق غذاخوری روغن ذرت | |
| ۱۰۰ گرم مارچوبه ریز | |
| ۳ عدد پیازچه، حلقه شده | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، ماهی را به حلقه های نازک بریده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
| 2. | در یک کاسه کوچک، سس چیلی شیرین و زنجبیل را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. با قلم موی آشپزخانه بر روی هر دو طرف ماهی، از این سس بمالید. |
| 3. | روغن ذرت را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
| 4. | مارچوبه، پیازچه و تکه های ماهی را به وُک بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه به آرامی هم بزنید تا ماهی ها خرد نشوند. |
| 5. | ماهیتابه یا وُک را از روی حرارت برداشته و روی مواد کمی روغن کنجد بپاشید و با تکان دادن ماهیتابه آنها را هم بزنید تا مخلوط شوند. |
| 6. | خوراک ماهی زنجبیلی را در یک ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و بلافاصله سرونمایید. |
توصیه سر آشپز گوشت خوراک ماهی زنجبیلی
با اینکه شمشیر ماهی از انواع ماهی های گران قیمت است ولی از آنجا که دارای بافت و طعمی بی نظیر است، ارزش تهیه و پخت را دارد. با این حال شما می توانید از ماهی کاد cod نیز به جای آن استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید