توصیه سر آشپز خوراک ماهی تن و سبزیجات
می توان به جای ماهی تن از استیک شمشیر ماهی استفاده کرد. شمشیر ماهی طعمی نزدیک به طعم ماهی تن را دارد.
۲۲۵ گرم هویج | |
یک عدد پیاز | |
۱۷۵ بلال مینیاتوری شیرین | |
۲ قاشق غذاخوری روغن ذرت | |
۱۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
۴۵۰ گرم ماهی تن تازه | |
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی | |
۱۵ گرم/ یک قاشق غذاخوری شکر خرما | |
یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
برنج یا رشته چینی برای سرو |
1. | با یک چاقوی تیز، هویج ها را به صورت خلال های چوب کبریتی باریک خرد کرده، بلال ها را از طول نصف کرده و پیازها را خرد کنید. |
2. | روغن ذرت را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | پیاز، هویج، غلاف خوراکی نخود فرنگی و بلال را درون وُک یا ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
4. | با کمک یک چاقوی تیز، ماهی تن را به برش های نازکی خرد کنید. |
5. | برش های ماهی را به وُک اضافه نموده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید رنگ آنها از حالت شفاف خارج شده و کدر شوند. |
6. | سس ماهی، شکر خرما، پوست و آب پرتقال را به همراه آرد ذرت کاملاً با هم مخلوط کنید. |
7. | سس آماده شده را روی ماهی و سبزیجات ریخته و به مدت ۲ دقیقه بپزید تا آب آن غلیظ گردد. غذا را با برنج یا رشته چینی (نودل) سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک ماهی تن و سبزیجات
می توان به جای ماهی تن از استیک شمشیر ماهی استفاده کرد. شمشیر ماهی طعمی نزدیک به طعم ماهی تن را دارد.
دیدگاهتان را بنویسید