مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم هویج
یک عدد پیاز
۱۷۵ بلال مینیاتوری شیرین
۲ قاشق غذاخوری روغن ذرت
۱۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۴۵۰ گرم ماهی تن تازه
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی
۱۵ گرم/ یک قاشق غذاخوری شکر خرما
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
برنج یا رشته چینی برای سرو

طرز تهیه

1.با یک چاقوی تیز، هویج ها را به صورت خلال های چوب کبریتی باریک خرد کرده، بلال ها را از طول نصف کرده و پیازها را خرد کنید.
2.روغن ذرت را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.پیاز، هویج، غلاف خوراکی نخود فرنگی و بلال را درون وُک یا ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.با کمک یک چاقوی تیز، ماهی تن را به برش های نازکی خرد کنید.
5.برش های ماهی را به وُک اضافه نموده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید رنگ آنها از حالت شفاف خارج شده و کدر شوند.
6.سس ماهی، شکر خرما، پوست و آب پرتقال را به همراه آرد ذرت کاملاً با هم مخلوط کنید.
7.سس آماده شده را روی ماهی و سبزیجات ریخته و به مدت ۲ دقیقه بپزید تا آب آن غلیظ گردد. غذا را با برنج یا رشته چینی (نودل) سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک ماهی تن و سبزیجات

می توان به جای ماهی تن از استیک شمشیر ماهی استفاده کرد. شمشیر ماهی طعمی نزدیک به طعم ماهی تن را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.